Amint látjátok a főoldalunkon már virít a találkozónk plakátja, a rendezvényünkre szeretettel várunk minden motoros barátunkat.
Találkozónkra a belépése mindenki számára díjtalan, lehet az a Star sorozat bármelyik család tagja, vagy más márkájú chopper és akár egyéb típusú motort is szívesen látunk.
Programok szervezés alatt, ezért azok részleteit későbbiekben fogjuk tájékoztatni.
Felhívás: ha van valakinek bármilyen ötlete amivel hozzá tud járulni a rendezvényünk fényéhez, vagy ismerős mobil árust, standot betud szervezni erre a napra azt kérem jelezze, örömmel vesszük.
Csináljunk magunknak egy csillagfényes napot, és mutassuk meg az országnak mennyien vagyunk!
D R A G S T A R K L U B
Jelentem a Red Baron is jelen lesz a talin egy sátorral, ahol ingyen állapotfelmérést és kezelési / ápolási tanácsadást nyújtanak az érdeklődők részére 10.00-14.00 óráig.
Úgy látom sajnos a MAG-nak nincs ideje válaszolni erre a lényegtelen dologra... Nem lázadni akarok,de azt gondolom,hogy igenis kéne néha infokat kiszivárogtatni zártosztályról! Szerettem volna segiteni,de ha TI nem foglalkoztok ezzel,akkor nagyon sajnálom,de nem fogom törni Magam! Nem így kéne ezt intézni... Ez a KLUB fő eseménye az idén vagy nem!?!? Aki megnézi ezt a topicot,azt látja,hogy senki sem képes válaszolni...
Másrészt, Lalinak volt egy tök jó ötlete: Facebook-on megváltoztatta a profilképét a tali plakátjára. Egyből loptam is,megváltoztattam Én is a képemet! Szerintem ez nem túl nagy "áldozat",de mégis sokat segít! Rengeteg embert elérne a kép... Kérdem Én,hogy aki próbál a Klub életében résztvenni és fent van Facebook-on,az miért mem tud ennyit megtenni?
Ui.: Bocs,hogy ezt így ide bököm,de igenis ez most kikívánkozott!
Sziasztok!
Felmerült egy gondolat.
Ha szombaton nagyon meleg lesz, akkor nem volna túl szerencsés bőrben aszalódni.
Javasolnám a váltóruhát!
A póló (dragstaros) úgy is beazonosít minket egyértelműen.
Részemről póló, és rövidnaci lesz a dress-code.
Meg persze valami sapi, vagy kalap.
Üdv:
Wolfati
XVS650 2004
Dragtalira egy kis vendég csalogató a Legek versenye:
Dragstar kategóriák:
- Legmesszebbről érkezett Dragstar
- Legöregebb Dragstar
- Legtöbbet futott Dragstar
- Legszebb Dragstar
- Leghangosabb Dragstar
Egyéb kategóriák
- Leghangosabb motor
- Legszebb Chopper
- Legszebb épített motor
A Legek versenyén megtalálod a motorodnak Legalkalmasabb kategóriát, és ha valamelyiket megnyered az EMLÉKLAPod mellé egy üveg PEZSGŐT is kapsz! Így velünk ünnepelheted meg a Legjobb helyen, a Legjobb időben, a Legjobb emberek között szeretett motorod győzelmét. Hát ne maradj le róla, a LEGEK VERSENYÉRŐL, sőt hozz magaddal vetélytársakat is és mutasd meg nekik, hogy kié a Legjobb motor! Szeretettel várunk minden versenyzőt, vetélytársat, érdeklődőt, nézelődőt tehát mindenkit csak gyertek el és csináljunk magunknak egy felejthetetlen napot, egy LEGES napot!
D R A G S T A R K L U B
Erre most nagyon kevés esély van, a gyártó műszaki problémákkal küzd.
Esetleg ha valakinek nincs elfekvőben egy felesleges darab.
D R A G S T A R K L U B
Nekem is van egy 220-as hosszabbítóm . 20 méteres , azért berakom hátha kell.Az én pólómon is sérült a kolor , tehát.... .
Szerkesztette: Vandor - 2015 július 23. 19:09:57
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
T. Mindenki, én sajnos semmit sem tudok mutatni magamból holnap, a lógó orromat meg nem részlezem... Jó mulatást, remek találkozó lesz!
Üdvözlet a gépteremből!