Jövő hét szombaton (30.-án) szeretettel invitálok mindenkit, akinek bírja a s...ge, egy kis kiruccanásra Szlovákiába. A cél a Manin-hasadék. Indulás (és nem vakarózás, meg én akkor megyek még pisilni, meg akkor jut eszembe, hogy még nem tankoltam) 8.30-kor Salgótarján Shell kúttól. Útvonal S.tarján-Losonc-Zólyom-Zsolna-Vágbeszterce. Távolság S.tarjántól kb.220 km , út időszükséglete 2x20 perc pihenővel ( nem 30 ls nem 40!) kb. 4 óra. Ebéd útközben, ha lehet ott, ha nem, akkor ahol találunk helyet..Indulás visszafelé 15 órakor.
Mivel 1 napos túráról van szó, és lesznek, akik még jó pár km-t kell , hogy megtegyenek Salgótarjánig és onnan majd visszafelé hazáig, fontos az időtartás. Kérem, csak az jelentkezzen, aki a leírtakat elfogadja és be is tartja! Nem szeretném kicentizni az időt, mert ha valami közbejön, csúnyán beleszaladunk az éccakába.
Esőnap:
- ha nagyon durván elromlana az idő, akkor elhalasztom 1 héttel, azaz 08.05-re ugyanezekkel a paraméterekkel.
Azonban ha tudunk menni 30.-án és 08.05.-re is jónak ígérkezik az idő, akkor 5.-én megyek Zakopánéba papucsért...
Erről részletek majd 31.-e után. Akinek van kedve, csatlakozhat..
Élj úgy,hogy motorozhass és motorozz úgy, hogy élhess
Szóval 29.-e a helyes időpont. Még egy -két infó?
Autópályán, vagy autóúton is megyünk, ezek motorkerékpárra ingyenesek Szlovákiában. Ha valaki netán autóval jönne, akkor min.10 napos matrica van, ez 10 Euro. Kajára , hacsak nem hoz magával az illető, kell valamennyi Euro és tankolni is kell egyszer valamennyit. Nem tudom, hogy tudunk-e mindenhol kártyával fizetni, ezért gondolom, hogy biztosabb, ha lesz nálunk készpénz is.
Akkor csapassuk neki!!
29. szombat!
- Gyurma & Zsuzsi
- Diesel
- Vaszkez,Sziszi, a lányom és a barátja
- Giorgio & Tiamo?
Szerkesztette: Giorgio - 2017 július 21. 23:33:21
Sajnálom,hogy nem tudtok eljönni, de úgy néz ki, hogy nem te, vagy ti vagytok az egyedüliek,akiknél a korai indulás ez esetben nem szerencsés. Sajnos Gyuriék sem jönnek, mert náluk meg Timi délutános a héten. Mi ( én és a család) mindenképp kimegyünk és eddig úgy néz ki, hogy Lajos is jön. Legalább felderítjük a terepet ( parkolás, kaja.szállás?) és valószínűleg jövőre, egy ott alvós guriga keretein belül újra kiírásra kerül a túra...lazább idő beosztással. A jövő heti Zakopane-i guriga részleteit a jövőhét elején kiírom.
Egy jó hír azoknak, akik szintén nem tudtak a Manin hasadékra benevezni....... jó idő lesz és valószínűleg nem kell lemondani a közös gurulás élményéről nekik sem, mert ha jók az információim, akkor készül számotokra is valami szombatra!
Mindenkinek jó gurigát, akár erre, akár arra fog menni!
Ez olyan mint ha csak én írtam volna.... csak annyi különbséggel, hogy nálunk Timcsikém délutános, de a jövő szombatban még reménykedünk!
D R A G S T A R K L U B
Mi 19 órára hazaértünk, szerintem Lali is akkor valamikor,( hacsak össze nem futott a szlovák csillagokkal), ugyanis időtakarékosság miatt(meg benzin), Zólyom után mi Losonc felé, Lajos meg Sahy felé vette az irányt...Nekem nagyon tetszett, pedig csak egy töredékét láttuk. Ha minden igaz, mennek majd képek is....