Kérek szépen mindenkit, aki továbbra is GULF olajban gondolkozik és szeretné tőlem beszerezni, hogy jövő hét keddig jelezze , hogy mit és mennyit kér. Erre azért van szükség, mert a munkahelyemen bevezetett SAP rendszer még nem teszi lehetővé külsős ügyfelek számára az anyageladást, igy közvetlen a forgalmazótól rendelek.
A pontos árakat még nem tudom, de valószínűleg a 15W-50 és a 10W-50 olaj is kb.bruttó 1800 Ft körül mozog.
Ha valakinek esetleg autóhoz is kell olaj, jelezze azt is ( telefonon is felhívhat egyeztetés végett!), illetve ha METABOND terméket is kér, azt is jelezzétek.
Mivel vannak akik elég ritkán látogatják maz oldalt, azt kérném, ha van olyan klubtag ismerősötök, akiről tudjátok, hogy GULF-ot, vagy METABOND-ot szokott használni, jelezzétek neki!
Mivel nem tudom, mikor áll helyre a munkahelyi rendszer, az utólagos olaj igényeket valószínűleg nem fogom tudni gyorsan teljesíteni, mert az olajért nekem kell leutaznom Egerbe és nem egyszerű időpontot egyeztetni velük manapság...
Élj úgy,hogy motorozhass és motorozz úgy, hogy élhess