Egy kis kényeztetésre lesz módja mindenkinek, aki időben jelentkezik. Most nem rólunk, hanem a vasakról szól a sztori..
Év végi bónusz keretein belül módomban áll kedvezményesen Metabond termékeket beszerezni kb.20%-al olcsóbban, mint ahogy kínálják. Kérem, aki szeretné a saját, vagy ismerőse motorját, autóját valamilyen Metabond termékkel kényeztetni, az ebben a topicban jelezze, legkésőbb november 15.-ig. Elsődlegesen a már legtöbbetek által használt 4T (motorkerékpár) és ECO, vagy a legújabb fejlesztésű SPIRIT (szgk) termékeket ajánlom most beszerezni, mert nagyon jó áron juthattok hozzájuk, míg a jövő évben biztosan nem lesz módom jó darabig akciósan hozzájutni ezekhez. Tehát javaslom az esetleg jövő nyárra tervezett olajcserékhez is most megvenni a cuccot (korlátlan ideig eltartható). A rendelt termékeket évzárón lehet majd átvenni. Elvileg bármiben tudok segíteni, ami a Metabond honlapján , a termékek között megtalálható.
Néhány termék és ár ízelítőül:
- Metabond 4T mkp élettartam növelő 8000FT/db Br.
- Metabond ECO szgk. élettartam növelő 8000FT/db Br.
- Metabond SPIRIT szgk. élettartam növelő 9000Ft /db Br.
- Metabond Megalene üz.any.adalék (benzin) és Metabond Megasel üz.any.adalék (diesel) 5000Ft /db Br.
Élj úgy,hogy motorozhass és motorozz úgy, hogy élhess