Sziasztok.
E túra sajnálatos apropóját mindenki ismeri, nem térek ki rá.
Ez egy vasárnapi menet lesz, Mészáros Imi(Gój motorosok) szervezésében. Én(mi) "csak" részt veszünk a túrán, ugyanúgy, mint tavaly.
A találkozó 8-órától van az M3 kivezető szakaszon lévő Shell kútnál. a linken bevezetőt írtak, de minden bizonnyal elírás történt,jelzem majd. De találkozhatunk elötte is valahol, hogy együtt érkezzünk,mert késöbb nincs lehetőség a sorban helyet cserélni.
Itt szeretném tisztelettel megkérni a kartársakat, hogy felvarrók nélkül érkezzünk, mert a mi csapatunk politikamentes, és ez maradjon is így. Ne mossanak össze minket se jobb se bal oldallal..... (remélem most megemeltétek a kalapotokat..)
A túra minden időben meg lesz tartva,kérlek jelezzétek itt részvételi szándékotokat.
Itt van minden infó, Ati kérlek tedd ki rendesen.
Hát az idővel nem tudom mi lesz, egyik hazudós azt mondja lesz zuhi(jó nagy), másik nem mondja.... a harmadikat meg sem nézem...
Akkor ezért nincs itt az a nagy tolongás...
na sebaj akkor majd elmesélem ... ezt is... ja,ezt se...Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
Én sem tudok veled tartani.Esőmentes utat és vigyázz magadra!
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Wolfati tedd mán át a megfelelő helyre ezt a topicot léccilécci, most nézem hová raktam...
Szerkesztette: Diesel - 2012 október 06. 22:07:59
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
Miközben pakoltam össze a motort, meg a cuccokat a holnapi menetre, közben mindenféle fákat dobáltam a kazánba..... furcsa egy kettősség... Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
Igen Lajos,ráadásul nálunk most esik az eső.Vigyázz magadra!"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Na srácok 1/2 8ra haza is értem, még tettem egy kis kitérőt Pesten, Zsoltit is elkísérve. Km órára nézve kissé meglepődve, 586 km-t!!! bííírtam leolvasni... Azért a felkiáltó jel, mert egyáltalán nem érzem a fáradtságot. Sok mindent vittem, csak a fényképezőgépet hagytam otthon.... sebaj,próbálom pótolni máshonnan. (egyszercsak) Az idő tök jó volt végig, Pesten kaptunk kis permetet, de nem volt jelentős.
A megemlékezés a szokásos menetben zajlott, jövőre várnak minket akár klub szinten is. Mondtam ,erre kicsi az esély, mert mi """csak""" motorozunk, de átadom a vezetésnek... ((( hátha...)))
A program után két nagy bográcsban várt minket a babgulyás, melyet a polgármester úr jóvoltából fogyaszthattunk el. Miután elfogyasztottam , és elköszöntem a mintegy 70 motorostól, elindultam visszafelé, hiszen jelenésem volt egy kedves barátomnál, kinek társaságát sajnos az utóbbi időben nélkülöztük.
Igen jó volt a mai nap,kár hogy nem tudtam koccintani veletek, de Ördi... 2010-es almapálinkából ittam az egészségedre!!!
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
61 motorral 75 fővel emlékeztünk
Szögi Lajos tanár úrra Olaszliszkán
Régi motoros barátainkkal közösen emlékeztünk meg
a 2006 október 15-én meglincselt tanáremberre,
akit a helyi cigányok öltek meg a gyermekei szemeláttára!
Olaszliszka lakosságának és polgármesterének köszönjük
a szíves vendéglátást, valamint a BAZ megyei rendőrségnek,
hogy végre minimális létszámmal voltak jelen
a hatodik megemlékezésünkön. 1 percben megemlékeztünk mi is
a motoros rendőr Kenéz Imre r. hadnagyra, akit a héten ölt meg
bestiálisan egy osztrák narkós, aki autójával szándékosan elütötte.
Köszönöm még egyszer motoros barátainknak a részvételt!
Mészáros Imre
elnök, Gój Motoros Egyesület Budapest
30-9-41-61-81 http://www.facebo...amp;type=1Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!