Lehetősége adódik a Drag Star Klub tagjainak egy 1 napos tréningre május 12.-én vasárnap, mely a Dunakeszi-i tanpályán kerül megrendezésre.
Úgy gondolom, mindannyiunkra ráfér, hol van már karácsony...
Ára: 9.000 ft/ fő. Kéretik vasárnap estig gyorsan-gyorsan dönteni hamar-hamar, mert hétfőn le kell adni a létszámot.
A jelentkezők adják meg a póló méretüket. Így ni
Lajos L
Szerkesztette: Diesel - 2013 február 07. 14:37:26
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
Szia Lajos!
Dátumot is tudsz mondani?
Legalább tudjunk róla, hogy mikorra kellene felébreszteni a téli szendergésből a vasakat.
Üdv:
Wolfati
XVS650 2004
A címében benne van, de beleírtam a szövegbe is. Május 12. vasárnap.
Szerkesztette: Diesel - 2013 február 07. 14:38:45
Saját motor... ha nekiállsz döntögetni lassú tempóban egy CBR-el, az nem úgy fog viselkedni,mint a saját motorod.
Pthom Most jelentkezz, aztán meglátjuk. Legfeljebb érdeklődés hiányában elmarad. Ha kevesen maradunk,akkor hozzácsapódunk egy másik csapathoz, csak lehet,hogy az ár változik,mert a klubnak olcsóbb.
hát ez nem sok, mert jó kevés... azt hittem, élünk a lehetőséggel, hogy maradjunk... megmaradjunk... holnap estig várok, aztán jelzem,hogy mennyien vagyunk. Félek,hogy ilyen kis létszámmal nem foglalkoznak. Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
Lali sajnos az én jövőm nagyon bizonytalan ezt a szabad időmre értem, ha tehetném mindig mindenhol ott lennék, könnyelmű kijelentés lenne a számomra ha megígérném neked.
D R A G S T A R K L U B
Lali!Sajna én sem tudok menni.
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Csinálhatnánk magunknak tréninget...
A pólókat PeZe hozná, bólyákat is szereznénk valahonnan. A nyomvonalat alkoholos befolyásolták alatt bárki megrajzohatja. Több pályaművet is várunk...
Drag-training, Chopper-training.
Üdv:
Wolfati
XVS650 2004
Az alkoholos befolyásoltságra és a fejenállásra is van aktuális fénypépem...
Szerkesztette: Diesel - 2013 február 13. 14:27:44