Mint Erika fentebb említette, mi is itthon, mindenki bedobta a maga kis szíverősítőjét.
Szaco & Noémi!
Nagyon sok boldogságot kívánunk nektek, a teljes család nevében is.
Az az arckifejezés, amit rajtatok láttunk a faluház kapujában mindent megért.
Remélem a hivatalos videóból is láthatunk pár kockát... (Kíváncsi lennék Szacó arcára, mikor meghallotta a motorok dübörgését).
Pihenjétek ki a mai nap fáradalmait, mosogassatok el rendesen, majd tiszta fejjel írjatok valami szépet nekünk!!!
Ui.: arra is kíváncsi lennék, hogy a násznép hogyan reagálta le a látottakat-hallottakat... Üdv:
Wolfati
XVS650 2004
Jelentkezem... Megvagyok egészben, a végén már úgy fáztam, hogy még.... A "téli" sisakom hiányzó alkatrésze, amiért hirtelen dobtam egy jobbost Érden, megvan, de nem én találtam meg, hanem hanem a Wolf család tette el előrelátóan, hátha valamelyik mociról esett le... hát az a helyzet, hogy a sisak plexirögzítő nagy alátétje a csavarral együtt tünt el.
Noémi Szabi: Titeket látva felidéztem a mi esküvőnket és hát micsoda nap volt.... a sok masni, meg virág ,meg mindenki boldog volt meg az anyósom egy tündér volt..... Pfuj ez az iromány így elég nyálas......
Szóval sok boldogságot kívánok nektek,vigyázzatok egymásra.
Nagyon szép volt a menyasszony...
Te is Szabi...
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
Én is itthon, de totál átfagyva .
Noémi és Szabi!! Sok Boldogságot még egyszer!!
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Naaa..én is hazaértem végre Noémi és Szaco!...nem tudom,mit mondhatnék még Nektek, hiszen a többiek már mindent elmondtak helyettem is!....talán csak annyit, hogy jól rakjátok el ennek a napnak az emlékét, a hangulatát és ha néha nehezebbre fordulnak a dolgok, akkor emlékezzetek arra az érzésre, ami ott, a gyönyörű ,szűrt napfényben átjárt benneteket és meglátjátok, együtt mindent meg fogtok tudni oldani! Legyetek nagyon boldogok!!...
Ui: egy apró kérés..... a negyedik gyerek, ha fiú lesz, Vaszkez legyen!
Élj úgy,hogy motorozhass és motorozz úgy, hogy élhess
Kedves Noémi és Szabolcs!
Amit írhatnék azt már a társaim előttem minden formában megfogalmazták, én csak csatlakozni tudok hozzájuk.
Egy nagy kalappal nektek!
Ja, a pezsi betétes ha megittátok akkor az üveg vissza!
D R A G S T A R K L U B
A Várszegi Vaszkez tényleg nem hangzik valami jól.. ....nem kéne a Várszegi helyett valami másik nevet felvenni
Élj úgy,hogy motorozhass és motorozz úgy, hogy élhess
Szuper jó lett .Gratulálok a videóhoz Ferkó!
Szerkesztette: Vandor - 2013 szeptember 15. 08:30:25
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Helóóóóóóóóó milyen barát vagy te..... minket itthon hagytál??????????
Az én Nagyapám elvitte a nászútjukra a testvérét.... nagyanyám biztos örült...
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!