Erika írta:
Szia Jenő!
Megnéztem a térképen, hogy honnan indultál (Ati mondta, hogy még pénteken) minden elismerésem, Te aztán nem vagy cukorból!
Jó lenne a Te idegenvezetéseddel megtekinteni a lovagi várakat osztrákiában!
Üdv. Erika
sj66 írta:
köszi erika!nem nagy cucc ez a gurulás.ha elindulok 300k.m.-es köröket szoktam nyomni.most péntek de.indultam-igaz esőben-de a balcsin fürödtem 2x is.utána sz.f.váron részt vettem egy eskűvöi menetben.velencén aludtam a vízparton,majd a sanyival gurultam a talira,reggel 8:00 ott is voltunk.haza fele 19:00indultam ,1:30 itthon is voltam.fürödtem a meleg balcsiba is meg jól be kolbászoztam egy sütödében.nagyon jó kis kőr volt.élveztem minden percét. a várlátogatást inkább jövőre tervezném.itt alhatnátok a házunk kertjében +4 szoba ,egy kis bográcsozás ,termálstrandolás,másnap egy labanc karika alovagvárakal.még egy ott alvás vagy haza gurulás .ezt még megtervezzük,igény szerint.k.b. 12 motort be tudok tenni a garázsba.
sj66 írta:
igazából jövőre lenne életképes
Erika írta:
Jenő, ez nagyon jól hangzik, legyen így! jövőre!
Én szívesen mennék, persze, csak ha beférek...nem akarok úgy járni, mint a felvarró témában, ezért kérek egy visszajelzést, hogy az olyan "0"kilométeresek, mint én, mehetnek-e?
Élj úgy,hogy motorozhass és motorozz úgy, hogy élhess
Nálam is munkától függ.Szeretnék veletek menni.
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Szia Jenő. Tudom korai még, de hozzákanyaríthatnánk még valamit, ahogy számoltam, oda-vissza 280 km. Igaz, alátogatásokkal elmegy az idő, De ha nem egyenesen jönnénk haza(hozzád), + 1-1.5 órás gurulást hozzá lehetne csapni. Ötletem nincs, mert nem ismerem a környééket, de jó lenne csavarogni még egy kicsit Osztákiában. Mit szólsz? Többiek?
Persze nem akarok belerondítani a tervbe, csak egy ötlet volt.
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
Én a pénteki érkezés mellet volnék. Péntek estig megérkezni, akár csapatosan is. Majd miután szombat reggel megköszöntük Jenőnek, hogy ott alhattunk (persze ezt egész nap meg kell említeni ) indulhatnánk csavarogni. Így maximalizálhatjuk a napot. Vasárnap - miután megköszöntük az ott alvást - indulás haza.
Szerintem.
Üdv:
Wolfati
XVS650 2004
Na ebbe most belegondoltam...
Péntek délután érkezés, este kis kilengés....
Szombat csavargás, majd este nagyobb kilengés...
Vasárnap macskajaj, regenerálódás, majd kirajzás a szélrózsa minden irányába...
BENNE VAGYOK!!!!!
Üdv:
Wolfati
XVS650 2004
Tudom korai még időpontokról beszélni, de Ati sztem ne pénteken induljunk, hanem szombaton... egyrészt pénteken még mindenki dolgozik, másrészt pihi nélkül innen 4h 50p. Azaz ha 8.kor indulunk, 3 megállással 1/3-3 lesz mire leérünk.... sör... sátorállítás...sör...kaja... sör...sör oszt mán sötét is van...
vasárnap lóra, héthőn meg tudunk jönni házoá... akár a Zalai dombságon, akár az Őrségen keresztül... mindkettőt megtekertem már bringával, csodaszép,bármelyiket is választjuk.
Kedden meg 20.-a, ki lehet találni egy jó kis túrát valahová, úgyis rég motoroztunk...
Természetesen ez opció, a többség dönt... csak szólok csomó melóm van benne...
Végül is... az, hogy ki mikor ér oda...
Ez megbeszélés tárgyát képezi majd, hogy melyik 3 nap lesz a tuti.
Mert ez a karika szerintem 3 napos. Így kényelmes.
Mi fiúk kemények leszünk, és sátorozunk.
Csinálhatunk sátorállító versenyt (természetesen megfelelő alkoholos befolyásoltság mellett) Csak legyen aki ezt röhögés nélkül végig tudja fényképezni/videózni...
Gitárt nem viszek, majd énekelünk mozgalmi dalokat.
Pl: De szeretnék, de szeretnék Kun Bélával beszélni...
Jó buli lesz....
Üdv:
Wolfati
XVS650 2004
Szia Jenő. Számomra tökéletes megoldás a sátor. Ha nagyon sokan lennénk,elalszom a villanyóraszekrényben is...