Az enyém most van "átrendezés" alatt... lebrümmögött egy 750-es kawaizé... de má' nem... pedig még nincs kész...
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
Petikém nekem az volt a tapasztalatom, hogy valamivel nőtt a nyomaték de fogyasztás nem változott negatív irányban sőt szerintem csökkent, igaz injektoros a moci.
D R A G S T A R K L U B
Én még nem próbáltam a végét,de a lényeg hogy mindenhová elvigyen.
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Igen, a vizsga....
Az én olvasatom az, hogy veszek egy csere szettet, és az lesz a hangos. Vizsgára meg megy fel a gyári. Oszt ennyi.
Üdv:
Wolfati
XVS650 2004
Nna vissza a kipufogóhoz... Tegnap hazafelé a mátrai kanyarból jövet megállított egy Midnight Star-os, úúúú milyen jó hangja van,hogy csináltam, mert az övé nem szól, gyárilag szolíd... mondtam neki az enyém is ilyen volt, de már elmúlt...
Gyuri azért mindent nem meséltem el... Átirányítottam Csepelre, lassan nekem is el kéne látogatnom, befejezni a projektet.
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
lenne egy kérdésem. xvs1100A kipuját ki akarom furni, és a lukakba menetet vágnék. a dob belsejébe csináltatni akarok egy alátétet, amit a lukakhoz rögzitenék vizsga alkalmával. szerintetek ez járhato??? igy az lenne a látszat, hogy disz.....
üvölthet az asszony! bömbölhet a gyerek! nagykoncert lesz ugyis megyek!
( Varesz)
Ha a gyári kipufogót belezed ki,akkor vizsgán nem fognak miatta szólni! Felesleges visszaraknod a torlaszt...ránéznek az E jelzésre és kész is! Az Enyém a kezdetektől így van és még sehol sem szóltak miatta!
Szerintem ne kínlódj vele....egyrészt Dávidnak igaza van, nem hiszem, hogy belekötnének, másrészt a zárólemez olyan vékony falú, hogy az abba fúrt lukakba nem hiszem, hogy menetet lehetne vágni.
Ha nagyon el akarod kozmetikázni a lukakat és lefojtani a hangot, akkor egy esztergált tárcsát, vagy egy kör alakú vastagabb lemezt egyszerűen odacsavarozol 2-3 lemezcsavarral ( a már kifúrt nagyobb lukak közötti megmaradt fém részbe) és máris olyan, mintha nem lett volna bolygatva..
Élj úgy,hogy motorozhass és motorozz úgy, hogy élhess