Köszi hogy feltetted Zoli.Csak bámultam.Szuper!
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Először a zene fogott meg.... persze.... de azért az sem rossz. YouTube Videó
2012 Star Motorcycles - Extended Version with V Star 1300 Deluxe
Szerkesztette: Giorgio - 2013 március 10. 19:53:26
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
Ez egy nagyon nagy dobása a Yamahának, mert a kicsi Midnight Star-ból (ami a legnagyobb bukta volt) meghagyták azt a nagyszerű 950-es blokkot és e köré építettek egy bobbert.
Valamit tenniük kellett mert nem hagyhatták veszni azt a sok befektetést amit fejlesztésekbe bele invesztáltak, ez a második dobásuk szerintem messze felülmúlja az első konstrukciót.
Sőt megkockáztatom lehet ez lesz a következő sikertörténet a Drag után!
Szerkesztette: Giorgio - 2013 március 19. 11:16:40
D R A G S T A R K L U B
Petikém jól látod a kmóra az szerintem is kuka de vele együtt a hátsó ledes lámpa is, mindkettőnek jó a formája meg az elhelyezése is csak a technikát kellet volna visszafogni ezeken az alkatrészeken. Egyébként az összkép nagyon ott van, és ezeket a kis stílusidegen dolgokat lehet orvosolni, minimális befektetéssel.
D R A G S T A R K L U B
Nálam az Indián blokkja dobogós.Gyönyörű.
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Nagyon jó a hangja.Jó lenne erre ébreszteni a szomszédokat.
Yamaha XVS 1100 A
Tökös legények.Mennék egy kört én is a géppel.
Yamaha XVS 1100 A