Sziasztok. Én is itthon nem tom mikor... Jó volt veletek, igen jól éreztem magam. Robi köszönet érte.
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
Sziasztok!
Én is gond nélkül hazaértem 21.02-re hulla fáradtan de élményekben gazdagon.
Mindenek előtt le a kalappap Szabi előtt! Kulcscsont töréssel hazáig motorozni az eset után nem kis teljesítmény.
Egész úton hazafelé ő járt az eszembe, örülök hogy rendben hazaért és ennyivel megúszta az egészet.
Remélem Noémi is megnyugodott már, neki sem hiányzik az efféle izgalom!
A túra szervezéséért pedig Vaszkez barátunknak (és természetesen Szilvinek is) nagy-nagy köszönet. A célpont és az útvonal tökéletes volt, az időről már nem is beszélve...
A kanyargós, szerpentines rész nehéz de szép volt. Tapasztalatszerzésre, tanulásra tökéletes.
A Csapatnak is kijár a köszönet. Fantasztikus 2 napot tölthettem el veletek Köszönet érte!
A lányok csodálatosak voltak, a fiúk nagyszerűek! Kell ettől több?
A képeket hamarosan küldöm Atinak és várom a többiekét is.
Végül de nem utolsó sorban köszönöm Ördinek a felejthetetlen görbe estét, aki segített hozzájárulni a régóta fennálló lengyel-magyar barátság tovább mélyítésének, valamint hálótársamnak Neu-nak a profi ügyintézésben, fordításban és fotózásban (valamint Neutralizálás-ban) nyújtott jelentős segítségéért
Bocsi Zoli de nem hagyhattam ki
BigZso
Frissítés:
A lanovkánál Neu-nak köszönhetően kaptunk kicsi kedvezményt, így 18 euro helyett 17 euro volt a fejenkénti viteldíj.
Ez a minusz 1 euro (összesen 22) itt van nálam, mivel végül nem kávéztuk el...
Természetesen bármikor rendelkezésetekre áll. Üdv:
Wolfati
XVS650 2004
Köszi a beszámoló Balu. Nagyon jó lehetett nektek. Remélem Szabi hamar meggyógyulsz , és Noémi is megnyugodott. Remélem a képek is lassan felkerülnek.
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Nagyon jók a fotók .Ami már látszik hogy többszöri nekifutás kell mert nagyon sok.
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Ez igazán remek hír, örülök, hogy nem lett súlyosabb, bár így sem kellemes.
Figyeld meg, hamar rendbe jössz!
Már csak azért is, mert idén vár még rád pár km.
A mocika dobozára meg használj Bepanthen-t, mint a reklámban.
Üdv:
Wolfati
XVS650 2004
Sziasztok!
Jobb későn, mint soha!
A második album új képeit Örditől megkaptam végre!
Az utolsó 70db kép tőle jött.
Köszönet érte!
Üdv:
Wolfati
XVS650 2004