A következő videón egy nagyon érdekes gépet láthattok.
Biztos van, aki már ismeri.
A gyermekmotoroztatás reggelén a Bábolnai pihenő benzinkútjánál élőben is volt szerencsém látni egy ilyet. (RT)
Láttam egyet a Boráros Térnél.... engem leginkább egy motoros szánra emlékeztet.... de motornak nem motor, az biztos... Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
Egyértelműen nem törnék pálcát felette.
Ennek a gépnek is megvan a maga rajongói köre.
A futómű elrendezése miatt szívesen kipróbálnám, hogy milyen technikával lehet vele közlekedni.
Maradok a jól megszokott két keréknél, de ha lesz lehetőségem kipróbálni, akkor nem hagyom ki.
Üdv:
Wolfati
XVS650 2004
Közeleg a karácsony, szaporodnak a "hatásvadász" videók.
Még is megosztom veletek ezt az orosz gyűjteményt, ami végre nem balesetekről,
részeg hajléktalanokról és egyéb szerencsétlen emberekről szól.
Itt egyszerűen "csak" emberséges EMBEREK láthatók, akik le tudnak hajolni ha kell.
Jó látni, hogy ilyen is van!
Mindig hittem hogy vannak ilyen emberek is!
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Szépen megcsinálták.Látni hogy sok gondot fordítottak a kivitelezésre is.
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Tényleg szép a 650-es, de szerintem ez a tipikus példája a rossz alapanyag választásnak. Ez a motor kicsi ennyi cuccnak, valszeg minden értelemben a csúcsra van járatva...sok az elektromos kütyü...sok a plusz súly, aminől az első henger sárgára égett kipufogó könyöke is árulkodik....kár érte. A Harley ilyen felszereltséghez több, mint 100 Nm nyomatékot párosít...
Élj úgy,hogy motorozhass és motorozz úgy, hogy élhess
Igazad lehet, bár a 650-es is jól meg lett barkácsolva....Az előző anyag egy totál átépítés, abszolút egyedi jelleggel, vitathatatlan fantáziával és kézügyességgel. EMAT-on is elmenne....
Élj úgy,hogy motorozhass és motorozz úgy, hogy élhess