III.DragStar Találkozó 07.25 Áporka
|
Giorgio |
2015 július 24. 22:15:50
|
Főadminisztrátor
Regisztrált: 2012.03.14.
|
Srácok a holnapi talipontok időzítése a következő:
07.00 Maglód Auchan körforgalomban a Zászlók alatt,
07.40 Dunaharaszti OMV benyakútnál,
mindenki próbáljon időben ott lenni mert indul a mandula,
és nem akarunk lemaradni róla!
D R A G
S T A R
K L U B |
|
|
|
Dawe |
2015 július 25. 19:00:14
|
Klubtag
Regisztrált: 2012.07.30.
|
Én már egy órája landoltam itthon. Nagyon sajnálom,hogy előbb kellett eljönnöm,mint szerettem volna! Ezúton szeretnék mindenkitől elnézést kérni,hogy nem tudtam ott maradni segíteni a pakolászásban...
Azt hiszem,hogy igazán jó nap van mögöttünk! Örülök,hogy ilyen szép számban képviseltette magát a Klubbunk! Jó volt Veletek!
Yamaha XV 1600 - Vörös DÖG |
|
|
|
Vandor |
2015 július 25. 20:21:38
|
Klubtag
Regisztrált: 2012.03.24.
|
Én is hazaértem , de nem sikerült a vihar előtt . "Csak" kétszer áztam . Örülök hogy találkoztam veletek. Köszönet a jó szervezésért , és a nagy melegért .
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A |
|
|
|
Vaszkez |
2015 július 25. 20:45:34
|
Klubtag
Regisztrált: 2012.10.23.
|
Hazaértem/tünk rendben....deréktól lefelé szarrá áztam
Élj úgy,hogy motorozhass és motorozz úgy, hogy élhess |
|
|
|
BigZso |
2015 július 25. 20:57:31
|
Klubtag
Regisztrált: 2012.04.14.
|
sziasztok!
1/2 9-re rendben és szárazon landoltam Miskolcon
körülöttem mindenütt esett, de engem óvtak az égiek
remek nap volt, köszönet mindenkinek
a szervezésért pedig külön dicséret az illetékeseknek
BigZso
|
|
|
|
Wolfati |
2015 július 26. 22:48:29
|
Klubtag
Regisztrált: 2012.03.11.
|
Hölgyek-Urak-kedves Barátaink!
Nem szeretném sem ismételni, sem szép szavakkal űberelni az előttem szólókat, de ki kell nyilvánítanom azon véleményemet az Áporkai Drag találkozóval kapcsolatban, hogy:
NAGYON JÓL ÉREZTEM MAGAM!
Minden alakalommal megindító, hogy az imádott típusunk mennyi motorost ejtett már rabul.
Szeretünk menni vele bárhová-akárhová, szeretjük cicomázni-simogatni-babusgatni, szinte már családtagunknak számít, hiszen sokszor ugyanolyan szeretettel gondolunk rá...
De legfőképpen szeretünk beszélni róla! Erre az ilyen alkalmak a legideálisabbak, hiszen összejövünk egy helyre, és tulajdonképpen ki sem tudjuk kerülni egymást. De nem is akarjuk!
Imádtam nézni, ahogy mindenki szóba állt egymással, ahogy összekacsintottatok a sztorizás közben, ahogy pantomímeseket megszégyenítően mutattátok egymásnak a legjobb manővereket. Sorolhatnám még, de teljesen felesleges.
Aki itt volt ezen a napon, az pontosan tudja mit érzek.
Szeretném még ezeket az élményeket többször is átélni, és idővel a kislányomnak is átadni, hogy tudja meg Ő is:
A Motorosok Jó emberek!
Köszönök mindent, mindenkinek!!!!
Üdv: Ati
Üdv:
Wolfati
XVS650 2004 |
|
|