image Hozzászólások image

DragStar Klub Hunland :: Túrák-Kirándulások-Találkozók :: Évzáró rendezvények
Ki van itt? 1 vendég
 Téma nyomtatása
2017 Évadzáró Star Rider Buli
BigZso
#21 Hozzászólás nyomtatása
2017 október 28. 15:16:11

Klubtag

Regisztrált: 2012.04.14.

micsoda konspiráció

félelmetes Shock

Grin
BigZso Cowboy
f.vividscreen.info/soft/0c44aa673aefc815afa98483ae0e74fb/Yamaha-Logo-128x128.jpg

Diesel
#22 Hozzászólás nyomtatása
2017 október 28. 19:55:08

Klubtag

Regisztrált: 2012.03.25.

- Giorgio & Tiamo
- Gyurma & Zsuzsi / Májgaluska leves 2 csésze, 1 adag Baconos juhtúrós sertésborda+Steak burgonya, Gavallér sertésszelet+Párolt zöldség, desszert majd ott...
- Vándor , Vándorné , Vándorka tölgyestál 2 személyre , 1 adag hasábburgonya
- varesz & Nora/ Ponty halászlé, baconos juhturos sertésborda steak burgonyával, babgulyás, Grilltál 1 személyre hasábburgonyával desszert majd ott.
- Dragon és Zsana
- Vaszkez és Sziszi:halászlé belsőség,túrós csusza szalonnával;hagymaleves csészében,baconos juhtórós sertésborda steak burgonyával és uborkasaláta
- István & Zsuzsi & Bazsa : Tölgyes tál 2 személyre , Grilltál 1 személyre
- Taresz, Szilvi: Újházi tyúkhúsleves egy csésze, egy tál, gavallér sertésszelet, burgonya krokett, céklasali, sajttorta karamella öntettel, parasztos kacsacomb, ubisali, fagylaltkehely.
- Dora és Gizi; Görög gyümölcsleves, grilltál 1 személyre, cukkinis csirkemelltorony, somlói galuska, házi tiramisu.
- BigZso - Francia hagymaleves csészében, Grilltál 1 személyre
- Diesel Reni Félix. Francia hagymaleves cipóban,Kátai rántott borda krokettel,Jászi kacsacomb, Császárbélszín Steak burgonya, Nutellás pacsinta
- Kawa & Panni: 2 db Görög gyümölcsleves, 1 db Betyárok tálja 2 személyre, 1 db Uborkasaláta, 2 db Csokoládé mousse
- Skultéti elvtárs
- Dawe & Dóri - Tölgyes tál 2 személyre + 2 adag tartár mártás
- biczig69 - kijevi jércemell - hasábburgonya - tejf. uborkasaláta
- Marci - Baconos Juhtúrós Sertésborda-Burgonyapüré-Uborkasaláta
- Peti & Viki - 1 csésze Olaszos paradicsomleves, 1 Csülök pékné módra, 1 ecetes almapaprika, 1 Gavallér sertésszelet, 1 bugonyapüré, 1 tejfölös uborkasaláta, 1 csokoládé mousse, 1 sajttorta karamella öntettel
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!

Giorgio
#23 Hozzászólás nyomtatása
2017 november 04. 21:32:19

Főadminisztrátor

Regisztrált: 2012.03.14.

Srácok egy kis emlékeztető, hamarosan le kell adnom az étel rendelést és van aki még nem választott, igaz lehet ott is helyben rendelni, viszont az akkor idő igényesebb lesz.

Giorgio írta:
Az évadzárónk helyszíne a Tölgyes Csárda, dátum ismét: 2017.11.11 szombat, vendégvárás szokás szerint 15-16 óra között!
Az alábbi linken lehet tájékozódni: http://www.tolgye... a könnyebb tálalás érdekében kérem az étlapról kiválasztani a fogyasztani kívánt ételt és feltüntetni a jelentkezők névsorában a nevek mögött.
Jó szokásunkhoz híven ezúton is mindenki maga rendezi az elfogyasztott étele-itala hátralékát, mint mindig.

Srácok még valami /mivel jövőre is lesz olyan túránk amire a jelentkezőktől szállásfoglás miatt ismét össze kell szednünk X összeget az évadnyitónkon..., vagy is arra akarok kitérni, hogy ha valaki úgy gondolja már most az évadzárón is oda lehet adni a jövő évi tagdíjat. (6000ft)
Így kevésbé lenne megterhelő az évad nyitás néhányunknak, csak egy gondolat nem kötelező!!! Wink

- Giorgio & Tiamo
- Gyurma & Zsuzsi / Májgaluska leves 2 csésze, 1 adag Baconos juhtúrós sertésborda+Steak burgonya, Gavallér sertésszelet+Párolt zöldség, desszert majd ott...
- varesz & Nora/ Ponty halászlé, baconos juhturos sertésborda steak burgonyával, babgulyás, Grilltál 1 személyre hasábburgonyával desszert majd ott.
- Dragon és Zsana
- Vaszkez és Sziszi:halászlé belsőség,túrós csusza szalonnával;hagymaleves csészében,baconos juhtórós sertésborda steak burgonyával és uborkasaláta
- Taresz, Szilvi: Újházi tyúkhúsleves egy csésze, egy tál, gavallér sertésszelet, burgonya krokett, céklasali, sajttorta karamella öntettel, parasztos kacsacomb, ubisali, fagylaltkehely.
- Dora és Gizi; Görög gyümölcsleves, grilltál 1 személyre, cukkinis csirkemelltorony, somlói galuska, házi tiramisu.
- Diesel Reni Félix. Francia hagymaleves cipóban,Kátai rántott borda krokettel,Jászi kacsacomb, Császárbélszín Steak burgonya, Nutellás pacsinta
- Kawa & Panni: 2 db Görög gyümölcsleves, 1 db Betyárok tálja 2 személyre, 1 db Uborkasaláta, 2 db Csokoládé mousse
- Skultéti elvtárs
- Peti & Viki - 1 csésze Olaszos paradicsomleves, 1 Csülök pékné módra, 1 ecetes almapaprika, 1 Gavallér sertésszelet, 1 bugonyapüré, 1 tejfölös uborkasaláta, 1 csokoládé mousse, 1 sajttorta karamella öntettel
D R A G
S T A R
K L U B

Dawe
#24 Hozzászólás nyomtatása
2017 november 07. 20:49:56

Klubtag

Regisztrált: 2012.07.30.

- Giorgio & Tiamo
- Dragon és Zsana
- Skultéti elvtárs
- Apo - velővel töltött sertésszelet

Örülök,hogy Te is jössz Miki! Yeah
Yamaha XV 1600 - Vörös DÖG

Dragon
#25 Hozzászólás nyomtatása
2017 november 08. 20:13:32

Klubtag

Regisztrált: 2015.02.14.

Dragan Zsana Vívni Tolgyes tal 2 személyre harcosa halászlé 2gesztenyepure

Giorgio
#26 Hozzászólás nyomtatása
2017 november 08. 20:34:33

Főadminisztrátor

paje írta:
Sziasztok!
Én is szeretnék résztvenni az évadzáró,a kaja előrendelés nem fontoos,majd ott rendelek valamit.Lényeg ,hogy VELETEK találkozhatok. Gáborral /Skultéti/megyünk.
Üdv. Mindenkinek.

chop
D R A G
S T A R
K L U B

Diesel
#27 Hozzászólás nyomtatása
2017 november 08. 21:05:31

Klubtag

Örülök Neked Jenő... Smile Yeah

Vaszkez
#28 Hozzászólás nyomtatása
2017 november 09. 09:29:26

Klubtag

Regisztrált: 2012.10.23.

Ez a beszéd! Gyere Jenőkém! TapsYeah
Élj úgy,hogy motorozhass és motorozz úgy, hogy élhess

BigZso
#29 Hozzászólás nyomtatása
2017 november 09. 20:50:00

Klubtag

Regisztrált: 2012.04.14.

Jenő örülök én is! yahoo
BigZso Cowboy
f.vividscreen.info/soft/0c44aa673aefc815afa98483ae0e74fb/Yamaha-Logo-128x128.jpg

Dawe
#30 Hozzászólás nyomtatása
2017 november 10. 11:12:56

Klubtag

Én is örülök Neked, Jenő! Wink

Meg Nektek is, meg a Többieknek is, meg Magamnak is, meg Mindenkinek is, de még Azoknak is!!! yahoo

Giorgio
#31 Hozzászólás nyomtatása
2017 november 11. 22:54:51

Főadminisztrátor

Marci sajnálom, hogy nem láttunk téged, a névtábládat ismét nem tudtam átadni neked Frown
és ha Rozsomák te is el tudtál volna jönni akkor mondhatom, hogy csapatunk teljes létszámmal jelen van....
mivel Paje és Apó is meglátogatott minket, akiknek nagyon örült mindenki, ennek így is kell lennie mert hozzánk tartoztok srácok! Wink
Jó volt együtt látni ezt a nagyszerű csapatott, köszönöm mindenkinek a részvételt, már hiányoztatok! Yeah

u.i.: Sajnos a kaja eléggé felejthető volt. Sad
D R A G
S T A R
K L U B

Kicsi
#32 Hozzászólás nyomtatása
2017 november 12. 09:36:14
Klubtag

Regisztrált: 2017.07.22.

én jol éreztem magam.Taps a kaja olyan volt amilyen.... viszont igy, hogy a tagdíjat befizethettem, már nem szabadultok tölem yahoo
Szerkesztette: Kicsi - 2017 november 12. 09:39:22
üvölthet az asszony! bömbölhet a gyerek! nagykoncert lesz ugyis megyek!Yeah
( Varesz)

Vaszkez
#33 Hozzászólás nyomtatása
2017 november 12. 10:46:38

Klubtag

Regisztrált: 2012.10.23.

Sziasztok!

Nagyon jó buli volt, úgy elszállt az a pár óra, hogy észre sem vettem és már indulni kellett hazafelé..Jó volt beszélgetni veletek, örülök, hogy új arcokat láthattam és még jobban örültem a rég látott arcoknak! Miki!..jó volt újra látni és dumálgatni veled! Jenőkém!...hidd el, hogy az utóbbi idők egyik legjobb döntése volt, hogy eljöttél!... nagyon jó volt találkozni veled, remélem, hogy ezek után többet látunk!
Gratulálok mindenkinek, aki felvarrót kapott, megérdemeltétek! Taps Yeah

Jó ez a csapat, szeretlek titeket!

Gyuri!...tényleg elég náthás volt a hangod..iszol te rendesen?Wink
Élj úgy,hogy motorozhass és motorozz úgy, hogy élhess

Kicsi
#34 Hozzászólás nyomtatása
2017 november 12. 14:00:34
Klubtag

Regisztrált: 2017.07.22.

mivel a kaját illetöleg volt kifogás, én ezt tudom ajánlani. többször jártam már náluk. hátránya is van az idö. fix az idö, és külön terem szerintem nincs csak olyan sarok, vagy ilyesmi. az árban csak a rövid ital, és talán a bor nincs benne. sör, üditö,kávé, pezsgö benne van, és a kaja kiválo. http://www.trofea...
üvölthet az asszony! bömbölhet a gyerek! nagykoncert lesz ugyis megyek!Yeah
( Varesz)

Vandor
#35 Hozzászólás nyomtatása
2017 november 12. 16:32:50

Klubtag

Regisztrált: 2012.03.24.

Nagyon örülök hogy találkoztam veletek . A kaját nem szeretem forrón , de ez majdnem hideg volt . De sebaj , jókat dumáltunk !!!! Jó volt látni Jenőt , és Apót . Gratulálok a felvarrót kapóknak . Remélem minél hamarabb talizunk megint .
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A

Dawe
#36 Hozzászólás nyomtatása
2017 november 12. 17:55:23

Klubtag

Huuu, bakker...van baj a fejben, Gyurma! joakaro

Jó volt találkozni és beszélgetni Veletek! Örülök,hogy Jenő és Apó is jelen tudott lenni, így volt csak igazi a buli! Smile Az új felvarrósoknak gratulálok, királyak vagytok! Taps

Remélem minél előbb találkozunk majd, akár 2 hét múlva a Devil's bulin! Yeah

Skulteti elvtars
#37 Hozzászólás nyomtatása
2017 november 12. 19:27:51

Klubtag

Regisztrált: 2014.05.15.

T. Elvtársak,
Köszönöm a megtisztelést a teljes géptermi alapszervezet nevében! Teljes erővel haladunk továbbra is az előre útján és építjük a valamit. A két felvarró mellé még kaptam egy megbonthatatlan nyakkendő-csomót is , teljes az öröm.
Üdv mindenkinek, jó volt látni benneteket.
Üdvözlet a gépteremből!

Dragon
#38 Hozzászólás nyomtatása
2017 november 13. 15:02:48

Klubtag

Regisztrált: 2015.02.14.

Köszönöm azajandekot a csapatnak nagyon örültem és már vágytam rá nagyon büszkén fogom viselni.......&

Diesel
#39 Hozzászólás nyomtatása
2017 november 13. 17:28:37

Klubtag

Gratulálok minden fekete, és színes motor tulajdonosnak, aki felvarróval gazdagodott. Viseljétek büszkén és felelősséggel. Hiszen már világhírű a klubunk. Az Instagramnak köszönhetően is. Smile

Diesel
#40 Hozzászólás nyomtatása
2017 november 13. 17:30:55

Klubtag

Jáj hát kedves barátom Gyurma.... hát tégedetetet majdnem kihagytalak. Grin Természetesen neked is gratulálok. Smile

.

Ugrás a fórumra:

imageimage
image Hasonló témák image

Téma Fórum Válaszok Utolsó üzenet
2024 Évadzáró vacsora Évzáró rendezvények 35 2024 november 20. 19:46:09
2023. Évadzáró vacsora Évzáró rendezvények 32 2023 december 18. 19:09:44
2022 Évadzáró vacsora Évzáró rendezvények 28 2022 december 03. 23:24:32
2021 Évadzáró Évzáró rendezvények 37 2021 december 23. 15:19:50
2020 Koronás évadzáró buli Évzáró rendezvények 75 2020 november 30. 23:31:35

imageimage
image image