Srácok egy kis emlékeztető, hamarosan le kell adnom az étel rendelést és van aki még nem választott, igaz lehet ott is helyben rendelni, viszont az akkor idő igényesebb lesz.
Giorgio írta:
Az évadzárónk helyszíne a Tölgyes Csárda, dátum ismét: 2017.11.11 szombat, vendégvárás szokás szerint 15-16 óra között!
Az alábbi linken lehet tájékozódni: http://www.tolgye... a könnyebb tálalás érdekében kérem az étlapról kiválasztani a fogyasztani kívánt ételt és feltüntetni a jelentkezők névsorában a nevek mögött.
Jó szokásunkhoz híven ezúton is mindenki maga rendezi az elfogyasztott étele-itala hátralékát, mint mindig.
Srácok még valami /mivel jövőre is lesz olyan túránk amire a jelentkezőktől szállásfoglás miatt ismét össze kell szednünk X összeget az évadnyitónkon..., vagy is arra akarok kitérni, hogy ha valaki úgy gondolja már most az évadzárón is oda lehet adni a jövő évi tagdíjat. (6000ft)
Így kevésbé lenne megterhelő az évad nyitás néhányunknak, csak egy gondolat nem kötelező!!!
- Giorgio & Tiamo
- Gyurma & Zsuzsi / Májgaluska leves 2 csésze, 1 adag Baconos juhtúrós sertésborda+Steak burgonya, Gavallér sertésszelet+Párolt zöldség, desszert majd ott...
- Vándor , Vándorné , Vándorka tölgyestál 2 személyre , 1 adag hasábburgonya
- varesz & Nora/ Ponty halászlé, baconos juhturos sertésborda steak burgonyával, babgulyás, Grilltál 1 személyre hasábburgonyával desszert majd ott.
- Dragon és Zsana
- Vaszkez és Sziszi:halászlé belsőség,túrós csusza szalonnával;hagymaleves csészében,baconos juhtórós sertésborda steak burgonyával és uborkasaláta
- István & Zsuzsi & Bazsa : Tölgyes tál 2 személyre , Grilltál 1 személyre
- Taresz, Szilvi: Újházi tyúkhúsleves egy csésze, egy tál, gavallér sertésszelet, burgonya krokett, céklasali, sajttorta karamella öntettel, parasztos kacsacomb, ubisali, fagylaltkehely.
- Dora és Gizi; Görög gyümölcsleves, grilltál 1 személyre, cukkinis csirkemelltorony, somlói galuska, házi tiramisu.
- BigZso - Francia hagymaleves csészében, Grilltál 1 személyre
- Diesel Reni Félix. Francia hagymaleves cipóban,Kátai rántott borda krokettel,Jászi kacsacomb, Császárbélszín Steak burgonya, Nutellás pacsinta
- Kawa & Panni: 2 db Görög gyümölcsleves, 1 db Betyárok tálja 2 személyre, 1 db Uborkasaláta, 2 db Csokoládé mousse
- Skultéti elvtárs
- Dawe & Dóri - Tölgyes tál 2 személyre + 2 adag tartár mártás
- biczig69 - kijevi jércemell - hasábburgonya - tejf. uborkasaláta
- Marci - Baconos Juhtúrós Sertésborda-Burgonyapüré-Uborkasaláta
- Peti & Viki - 1 csésze Olaszos paradicsomleves, 1 Csülök pékné módra, 1 ecetes almapaprika, 1 Gavallér sertésszelet, 1 bugonyapüré, 1 tejfölös uborkasaláta, 1 csokoládé mousse, 1 sajttorta karamella öntettel
D R A G S T A R K L U B
paje írta:
Sziasztok!
Én is szeretnék résztvenni az évadzáró,a kaja előrendelés nem fontoos,majd ott rendelek valamit.Lényeg ,hogy VELETEK találkozhatok. Gáborral /Skultéti/megyünk.
Üdv. Mindenkinek.
Marci sajnálom, hogy nem láttunk téged, a névtábládat ismét nem tudtam átadni neked
és ha Rozsomák te is el tudtál volna jönni akkor mondhatom, hogy csapatunk teljes létszámmal jelen van....
mivel Paje és Apó is meglátogatott minket, akiknek nagyon örült mindenki, ennek így is kell lennie mert hozzánk tartoztok srácok!
Jó volt együtt látni ezt a nagyszerű csapatott, köszönöm mindenkinek a részvételt, már hiányoztatok!
u.i.: Sajnos a kaja eléggé felejthető volt.
D R A G S T A R K L U B
én jol éreztem magam. a kaja olyan volt amilyen.... viszont igy, hogy a tagdíjat befizethettem, már nem szabadultok tölem
Szerkesztette: Kicsi - 2017 november 12. 09:39:22
üvölthet az asszony! bömbölhet a gyerek! nagykoncert lesz ugyis megyek!
( Varesz)
Nagyon jó buli volt, úgy elszállt az a pár óra, hogy észre sem vettem és már indulni kellett hazafelé..Jó volt beszélgetni veletek, örülök, hogy új arcokat láthattam és még jobban örültem a rég látott arcoknak! Miki!..jó volt újra látni és dumálgatni veled! Jenőkém!...hidd el, hogy az utóbbi idők egyik legjobb döntése volt, hogy eljöttél!... nagyon jó volt találkozni veled, remélem, hogy ezek után többet látunk!
Gratulálok mindenkinek, aki felvarrót kapott, megérdemeltétek!
Jó ez a csapat, szeretlek titeket!
Gyuri!...tényleg elég náthás volt a hangod..iszol te rendesen?
Élj úgy,hogy motorozhass és motorozz úgy, hogy élhess
mivel a kaját illetöleg volt kifogás, én ezt tudom ajánlani. többször jártam már náluk. hátránya is van az idö. fix az idö, és külön terem szerintem nincs csak olyan sarok, vagy ilyesmi. az árban csak a rövid ital, és talán a bor nincs benne. sör, üditö,kávé, pezsgö benne van, és a kaja kiválo. http://www.trofea...üvölthet az asszony! bömbölhet a gyerek! nagykoncert lesz ugyis megyek!
( Varesz)
Nagyon örülök hogy találkoztam veletek . A kaját nem szeretem forrón , de ez majdnem hideg volt . De sebaj , jókat dumáltunk !!!! Jó volt látni Jenőt , és Apót . Gratulálok a felvarrót kapóknak . Remélem minél hamarabb talizunk megint .
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Jó volt találkozni és beszélgetni Veletek! Örülök,hogy Jenő és Apó is jelen tudott lenni, így volt csak igazi a buli! Az új felvarrósoknak gratulálok, királyak vagytok!
Remélem minél előbb találkozunk majd, akár 2 hét múlva a Devil's bulin!
T. Elvtársak,
Köszönöm a megtisztelést a teljes géptermi alapszervezet nevében! Teljes erővel haladunk továbbra is az előre útján és építjük a valamit. A két felvarró mellé még kaptam egy megbonthatatlan nyakkendő-csomót is , teljes az öröm.
Üdv mindenkinek, jó volt látni benneteket.
Üdvözlet a gépteremből!
Gratulálok minden fekete, és színes motor tulajdonosnak, aki felvarróval gazdagodott. Viseljétek büszkén és felelősséggel. Hiszen már világhírű a klubunk. Az Instagramnak köszönhetően is. Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!