Nincs véletlen egy kis női nyári kesztyűtök kölcsön Laura számára? Csak a téli kesztyűm van 2.-nak, és az ilyenkor nagyon durva... tudom, én is junius közepén vettem magamnak nyárit...
Megköszönném.
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
Gyuri!Akkor a 8-órai időpont Maglódi körforgalom áll?Zoli!Kár hogy nem jössz,régen láttunk.Felvarró a mellényen.
Szerkesztette: Vandor - 2012 június 08. 06:02:41
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Ati nem baj, de játszok mindkettőre, aztán amelyik jó lesz... köszi.
Peti hívlak dél körül... de ha Érden talizunk,ott is jó.
Zsolti rendben akkor majd ott talizunk de ha korábban is tudunk valahol akkor jelezd!
Laci 08.00 óra Maglódnál most az indulás ideje tehát előtte pár perccel legyen ott mindenki ha lehet.
Úgy gondolom pár szót leírnék a biztonságos gurulás érdekében, mert mostanság nem alszik a kaszás, tehát:
Kérek mindenkit hogy, a megszokott cikk-cakk alakzatba motorozzon és ne változtassa menet közben a pozícióját! Ha valaki látja hogy, a motoros társa nem így közlekedik akkor a következő megálló helynél közölje vele, ezért senki ne nehezteljen a társára. Ezt az alakzatot csak útszűkület vagy egyéb akadály és természetesen körforgalomban bontjuk meg!
Továbbá viszonylag zártan nem nagy követési távolsággal mert az autósokat közénk csábítja a hej!
Nem utolsó sorban senki ne változtasson sávot bent az alakzatban még akkor se ha az elöl haladó útirányával nem ért egyet!
Az útvonalat mindig indulás előtt tisztázzuk, ha valami közbejön félre állunk és újra tervezés.
Köszönöm mindenki megértését és holnap Drag & Roll!!!
D R A G S T A R K L U B
Jó estét ...........
Köszönöm mindenkinek a gyors segítséget, úgy néz ki megoldódott a kesztyű kérdés...
Peti köszi, és bocs,hogy csak most válaszolok, most értem haza,a tel számot + nem mentettem el. Szedd össze magad barátom, mert hiányoznál a csapatból....
Sales: Remélem a felvonulás után velünk tartasz...
Halihó!
18:10-re hazaértünk.
Már az első sörömet legurítottam.
Nagyon jól éreztük magunkat, ezt Erika nevében is mondhatom.
A képeket a címre várom, de csak holnap foglalkozom velük
Jó pihenés mindenkinek!
Ui.: már a harmadik sör megy lefelé...
Szerkesztette: Wolfati - 2012 június 09. 21:54:22
Üdv:
Wolfati
XVS650 2004
Hali-gali!
Na mi is meg úsztuk eső nélkül, pedig mire haza értünk már dörgött villámlott, napközben az a kis permet szinte jól is jött mert anélkül már lehet túl meleg lett volna.
Sanyi sajnálom hogy, nem tudtál velünk jönni.
A többieket meg jó volt újból látni, és együtt gurulni veletek, ami a legfontosabb mindenki épségben kellemesen elfáradt.
Gábor! hol vagy?, hol voltál?, merre jársz?
D R A G S T A R K L U B
Sziasztok,minden OK. Beálltam a garázsba, és akkor kezdett el esni. Remek volt ez a nap,Lolcsi is élvezte,tetszett neki,hogy úgy üdvözöltétek,mint régi ismerőst..., Elfáradtunk, megizzadtunk, megérkeztünk... megjöttek a németek.Puszi-puszi, beszélgetés, jópofi, 2 sör(3*) meccs nézés,elalvás ülve. Utána jópofi, köszönés.
Gyerekek, készültem erre a napra, és minden olyan volt,mint amit szerettem volna. Asszem nem igaz az a mondás, hogy egy barátja van az embernek...
Befutott az utolsó fényképsorozat is.
Megtekinthetőek a Picasa webalbumban.
Köszönet a képekért Laurának, Erikának, Barbinak, Rezsőnek, Pistinek.
Tank Tyúk!
Üdv:
Wolfati
XVS650 2004
Nagyon jól éreztem magam veletek.Nálam sem volt semmi gond.Bocs hogy most írok,de most javították meg a számítógépet.
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Nagyon jók a fotók!
Yamaha XVS 1100 A