Bár én már pizsiben ülök, a csapat egy része még vígan bulizik! Nagyon jó volt veletek, ezek a percek, órák örökre megmaradnak bennem.Köszönöm, hogy ismét feledhetetlen élményekkel ajándékoztatok meg!
Külön köszönet Nudleee-nak a gyönyörű és finom tortáért...nekem a hátsó henger jutott, isteni volt!...
Végül,de nem utolsó sorban nagyon köszönöm a régóta várt felvarrómat
Élj úgy,hogy motorozhass és motorozz úgy, hogy élhess
Sziasztok!
Éjfél után kicsivel landoltunk mi is itthon.
Hajnal Gyuri is hazajutott, leadtuk otthon.
Sajnálom ,hogy nem tudtunk tovább maradni, de így is jó volt veletek lenni.
Külön köszönet a házigazdának a műsoros estért!
Képek első adagja vasárnap lesz feltöltve. Természetesen minden képet szívesen fogadok a címre.
Most irány a beájulás...
Üdv:
Wolfati
XVS650 2004
Én is egészben hazajutottam.Nagyon jól éreztem magam veletek.Igaz ebben az évben keveset motorozhattam veletek sajnos . Fincsi volt a torta is .Nekem a hely is tetszett,az ennivaló is finom volt.Szóval tök jó volt minden.
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Üdv a csapatnak!
Mi is épségben, tele nagyon kellemes benyomásokkal érkeztünk haza.
Köszönjük ezt a felejthetetlen évadzáró bulit!
Mindenki hozzátette a magáét, akár a jelenlétével is.
Külön köszönet Gyurinak a szervezésért, a remek helyért a körülményekért
Nudleenak a finom és nem különben szép, és személyes tortáért! (én sejtettem!)
Lali! Újra csak dicsérni tudom a remek, hagyományteremtő ötleted a csapatzászlóval kapcsolatban
(sok ilyen álmatlan éjszakát!)
Vaszkez! Gratulálok a épségben megkapott felvarródhoz, és a mag tagsághoz! (ha számít a véleményem megérdemelten)
Köszönet tálibos Pistinek az íj-oktatásért!
és mindenkinek mégegyszer NAGY KÖSZÖNET!
Már várom a képeket és a videókat.
BigZso
Jah! majd el felejtettem
...ha valaki lemaradt volna róla
itt "az utolsó szám" ami elmaradt YouTube Videó
Szerkesztette: BigZso - 2013 október 27. 09:07:40
BigZso
Kb 2 órája érkeztem haza, hát mit mondjak.... jó ülni.
A tegnapi napról. Először is köszönetet kell, hogy mondjak Gyurinak a helyszín kiválasztásáért, a szervezésért, a lebonyolításért. Csodás környezet, kulturált helységek, a finom vacsora, a sokoldalú tulaj mind emelte az évadzáró fényét. Élveztem minden percét, a dalvíz csak alíg valamit csiszolt mindezeken... Sokatokkal tudtam beszélni hosszabb-rövidebb ideig, de mindenkivel sajnos az idő rövidsége miatt még a köszönésig is épp hogy eljutottam... A Quadozás akkora élmény volt Félixnek,(és nekem is) hogy még mindíg vigyorog... Srácok remélem ez a csapat még sok km-t tesz meg együtt.
Balu köszönet a szállásért, a finom reggeliért ,a kedves fogadtatásért.
Akik nem voltak: Kár...
A vasárnap is jó hangulatban telt, bár ez nem is volt kétséges, ha EZEK közül csak egy is jelen van.... de basszus így együtt... A napot ismét a Pannoniában kezdtük, mert Lázár Feri motorjának le akart esni az arca... imbuszkulcs meg egyikünknél se... no szerelés közben a tula ismét hangot adott elismerésének a csapattal szemben,idézem: "ilyen kulturált motoros csapattal nem volt még dolga, öröm volt együtt dolgoznia velünk-értünk." Elmentünk Parád környékén vmi vízeséshez, hát volt 4 km feledhetetlen sétánk fölfelé, majd ugyanez visszafelé.... fölfelé a nevetéstől sírtunk, lefelé nem..... bőrgatya, csizma..... fasza volt...
Majd hogy ezt még tetézzük felmentünk a Kékes-tetőre is. Zolival is jó volt kanyarogni... Ott elköszöntünk az autóban ülőktől, majd Gödöllőn leváltam Zoliról. Hibátlan volt.
Köszönet mindenkinek.
Szerkesztette: Diesel - 2013 október 27. 19:10:03
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
Dóri!
nekem könnyű volt kitalálnom
a zászló miatt pedig ne aggódj, a megfelelő sorrendben fogyasztottuk el
a torta ugyan olyan szép volt, mint finom! Köszi!!!
BigZso
Noémi drága az "EZEK" jelen esetben azokat a jó értelemben vett retardáltakat jelenti, akikkel szívesen múlatom az időt, mert a jókedv veletek garantált.... de szerintem tudtad te ezt...
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
Drága Nudleee nehogy már emészd magad ezen, mi már túl vagyunk azon, ott meg minden a helyére került.
Finom és gyönyörű volt, a meglepitől mindenkinek le esett az álla, aztán amikor harapni kellet a tortából volt ám gond belőle.
Az én szemem elöl nem volt rejtve az olasz mester keze munkája, de hallgattam róla mint ha én csináltam volna.
Köszönjük a tortát és, hogy gondoltál ránk, puszika érte!
D R A G S T A R K L U B