Kíváncsi vagyok Ördi,én holnap indítom.Remélem max második röffentésre indul.
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Drukkolok neked Ördi, remélem, hamarosan gurulhatunk egyet. Egyébként lehet valami a pásztói levegőben, mert az enyém is rakoncátlankodott nálatok
Élj úgy,hogy motorozhass és motorozz úgy, hogy élhess
Én is szorítok neked Ördi. Lehet hogy egy apró hiba lesz csak.
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Örülök,hogy az akksi a hunyó ( mert tudom, hogy van helyette másik), az viszont, hogy a boltban a gumival ilyen inkorrekt volt a társaság, gyalázatosnak tartom! Egy telefont legalább elengedhettek volna.....
Amit veled műveltek Ördi az nem volt korrekt,jól átvertek. Aksi ügyben várom a híreket.
Yamaha XVS 1100 A
Srácok úgy látszik senkiben nem lehet megbízni főleg nem 100%-ig, mindig bizalmatlannak kell lennünk sajnos ez a tapasztalat!
Ördi a holnapi csapó kettőre én is kíváncsi vagyok!
+ az enyémre is, mit szól majd a noszogatáshoz.
D R A G S T A R K L U B
Én már tegnap elindítottam, mert ma mennem kell a XIX.-be, és nehogymááááááá kocsival menjek nyáron....
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
Ébredezünk,ébredezünk???? (mindenki értse ahogy akarja... :-))
Grat ehhez a nagy karikához, az enyém nem volt ilyen szép, és sajnos eredménytelen. (Nagyker zárva...) De én ahhoz az állatfajhoz tartozom,aki szeret a városban tekerni... Mondjuk az autósok komfort zónájában még nincsenek benne a motorosok, ezért triplán kell figyelni.
Az idő szépséges,de csípős volt, bár csak a kezem fázott a kesztyűben. Mindent egybevéve már nagyon hiányzott...
Uraim, ha javasolhatom, pontban este 8-kor egy pálinkás pohárral koccintsunk a monitor elött az első (második) sikeres idei karikára. Na, mekkora ötlet?
Sziasztok!
Nekem is megvolt.... az első idei karika.
Indítás szerencsére zavartalan volt. Kicsi krahács után jött a dübb-dübb-dübb...
Majd egy könnyed 45km.
Állítólag végig vigyorogtam. Ezt megerősíti az a tény, hogy még mindig!!!!
És valóban: kezdődik!!!!!
Üdv:
Wolfati
XVS650 2004
Nekem is megvolt az első kör. Második nekifutásra indult.És "felébredtünk".A pálinka helyett sör oké.Akkor egészségünkre.
Yamaha XVS 1100 A
Az évadnyitó indítás nekem is sikeresen megtörént, holnap muszály lesz útra kelni...
Ma már csak egy rövid fordulóra volt időm, nem is öltöztem be hozzá.
Holnapra mindenkinek vigyorgós gurigát kívánok a szép idő mellé!
BigZso
Gyerekek! Hát én benéztem ezt a 8 órai koccintást...pedig úgy készültem! Az Ördivel történt élménymotorozás után ( megmutattuk a motoroknak a havat!) rendeztem az otthoni dolgaimat,majd 6óra után valamivel ránéztem a fórumra.Ekkor láttam Lajos szenzációs ötletét ( ok az ivásra....) és - tekintettel az alkalom fontosságára - elkezdtem kiválogatni, hogy a készleten lévő pálinkák közül melyikkel koccintsak képzeletben veletek....így aztán végigkóstoltam mind a 10 variációt.....és ,sory, de most ébredtem fel Ezért így utólag:EGÉSZSÉGETEKRE!!!
No akkor holnap este újra ugyanitt... mert én meg lementem a kazánhoz, oszt leragadtam.... mondjuk mentségemre szolgáljon, hogy ott is van muníció...
Vendégségben, este nyolckor egy pohár Bacardi rummal köszöntöttem mindannyitokat.
Vaszkez: a nagy ijedtségre gyorsan nyomj egy 11. kóstolást...
Üdv:
Wolfati
XVS650 2004
A szezon első gurulása sikeresen megtörtén!
Nem vittem túlzásba egy laza 110Km-es karika volt csupán.
Gondolom mindenkinek ugyan ilyen jól esett
Maradhatna végre a jó idő
BigZso
Gyerekek...ki van töltve egy kupica 97-es birs pálinka! Már csak pár perc....közben meg csinálom a nevelt fiamnak a bojlert a tetőtérben.