2020 Koronás évadzáró buli
|
Kicsi |
2020 november 22. 09:48:08
|
Klubtag
Regisztrált: 2017.07.22.
|
Gratulálok a kis és nagy felvarrósoknak! Szépen bővülünk.
Majdnem elfelejtettem! Aki nem tudja, hogy kell felvarrni, kérdezze Rozsomákot. Ő nagy gyakorlattal bír.
Szerkesztette: Kicsi - 2020 november 22. 09:51:14
üvölthet az asszony! bömbölhet a gyerek! nagykoncert lesz ugyis megyek!
( Varesz) |
|
|
|
Vandor |
2020 november 22. 15:13:40
|
Klubtag
Regisztrált: 2012.03.24.
|
Gratulálok a felvarróhoz srácok. Ha találkozunk majd koccintunk.
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A |
|
|
|
Toldi |
2020 november 22. 15:16:48
|
Klubtag
Regisztrált: 2020.05.31.
|
Köszönöm szépen én is mindenkinek aki bizalmat szavazott nekem.Igyekszem méltó tagja lenni ennek a nagyszerű csapatnak! Gratulálok én is az új és leendő tagoknak,remélem, hamarosan találkozunk,és személyesen is megköszönhetem.Üdv.mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!
Toldi |
|
|
|
Skulteti elvtars |
2020 november 22. 15:31:37
|
Klubtag
Regisztrált: 2014.05.15.
|
Éljenek az új felvarrósok! Hány sör is részükről a beugró? Per fő/per vírus/per valami?
Üdvözlet a gépteremből! |
|
|
|
Joky |
2020 november 22. 16:34:11
|
Klubtag
Regisztrált: 2018.10.16.
|
Köszönöm a lehetőséget és a bizalmat,hogy veletek gurulhatok és csapat részese lehetek ,a felvarróval nekem már a Jézuska is megjött. Mégegyszer köszönöm.
Üdv:Joky |
|
|
|
Toldi |
2020 november 22. 17:10:30
|
Klubtag
|
Nekem van finom barack és szilva. Csak már koccinthatnánk!
Toldi |
|
|
|
Toldi |
2020 november 22. 17:29:40
|
Klubtag
|
Bármikor szívesen látok bárkit közülünk!Itt koccinthatunk.
Toldi |
|
|
|
BigZso |
2020 november 22. 20:28:56
|
Klubtag
Regisztrált: 2012.04.14.
|
Atesz, Dia!
Gratulálok, jó egészséget és sok-sok örömöt kívánok nektek! Hmmm, Drag oldalkocsival..?
Felvarrósok!
Nektek is gratulálok, Üdv a csapatban!
BigZso
|
|
|
|
Atesz |
2020 november 23. 04:38:34
|
Klubtag
Regisztrált: 2018.05.12.
|
Nagyon szépen köszönjük a gratulációkat,jó kívánságokat jól esett mindenkitől!
Személy szerint köszönöm hogy elnyertem a bizalmatokat és teljes értékű klubtaggá választottatok!
Megtiszteltetés számomra e baráti elit klubhoz tartozni!
Ui-Dia üzeni-lehetőségekhez képest attól még benzintyúk marad!;Még visszatérek; |
|
|
|
Cimbi |
2020 november 23. 08:07:08
|
Klubtag
|
Gratulálok Atesz és Dia az utódhoz! Csak így tovább!
Én nagyon köszönöm a bizalmat és az előléptetést! Örülök hogy Veletek gurulhatok, nagyon remek társaság, és szándékomban áll Veletek maradni is. Persze ez lehet hogy nem mindenkinek jó hír.
|
|
|
|
Giorgio |
2020 november 23. 20:30:47
|
Főadminisztrátor
Regisztrált: 2012.03.14.
|
Gyurma írta:
......Giorgio nem mondta, gondolom könny szökött szemeibe miközben szépen csengő sorait megírta , megint nekem kell a legjobb hírt közölnöm az újdonsült felvarró tulajdonosoknak, egyben ezer puszi-pacsi nektek a méltán megérdemelt címért, de minden guriga alkalmával egy tetszés szerint választott fehér motort kell teli tankolnotok!
Gratulálok az összes szerencsés fehér motorosnak, aki érintett ebben a játékban.
Ej drága arany szőrű barátom, addig feszegeted a fekete festékes vödör tetejét míg...
D R A G
S T A R
K L U B |
|
|
|
Atesz |
2020 november 25. 13:24:12
|
Klubtag
|
Taresz írta:
Csak kapkodom a fejem, mik történtek itt a hétvégén, amíg én békésen betonozgattam a telken!
Először is had gratuláljunk Ateszéknak és kívánunk nagyon sok boldogságot, örömet az új családtag érkezése okán! Életetek legnagyobb kalandja kezdődött el, mely bearanyozza a szürke hétköznapokat is! No meg lesz némi fejfájás is, de az is kell!
Nagyon vártuk az évzárót és az azon történő nagy bejelentést, kíváncsi voltam a csodálkozó, meglepődő fejetekre!
Be kell vallanom, a kevés beavatottak közé tartoztunk, de már én is alig tudtam megállni, nehogy elpofázzam! Még szerencse, hogy keveset találkoztunk!
Továbbá! Gratulálok az új kis-, és nagyfelvarró tulajdonosoknak! Viseljétek büszkén és becsülettel!
Reméljük jövőre már többször tudunk gurulni és megmutathatjátok a nagyvilágnak!
Más! Egy jó kis túrának a friss levegőn, jó társaságban nem lennék ellene! Esetleg Prédikálószék is megfontolható!
Hirtelen ennyi és vigyázzatok magatokra!
Ehhez kellett a Szivi hetedik érzéke+Dia gyengesége hogy a szülinapos partin már ti tudjátok!
Köszönjük mégegyszer a jókívánságokat! |
|
|
|
Joky |
2020 november 25. 21:27:43
|
Klubtag
Regisztrált: 2018.10.16.
|
Atesz és Dia
Gratulálunk a jó hírhez.Mikor megszületik egy várva várt gyermek, az élet dolgai értelmet nyernek. Anyaszív, apaszív dobban meg egy párban, új fénnyel ragyognak a világra hárman. Sok boldogságot és egészséget kívánunk. |
|
|
|
Atesz |
2020 november 26. 21:56:12
|
Klubtag
|
Joky írta:
Atesz és Dia
Gratulálunk a jó hírhez.Mikor megszületik egy várva várt gyermek, az élet dolgai értelmet nyernek. Anyaszív, apaszív dobban meg egy párban, új fénnyel ragyognak a világra hárman. Sok boldogságot és egészséget kívánunk.
Köszönjük szépen! |
|
|
|
Diesel |
2020 november 28. 18:29:01
|
Klubtag
Regisztrált: 2012.03.25.
|
Sziasztok. Le vagyok maradva... De majd utol érem magam...
Hát először is Atesz.... Drága szesztestvérem... Így kell megtudnom, hogy bohóc van a fiókban? Nagy öröm ez, még emlékszem rá, mi cudarul megküzdöttünk érte. Életem egyik legszebb időszaka volt. (a másik, mikor letettem az A-t ) Úgy írom, hogy a Dia ne lássa....: Mikor már kis fürtöske lesz, tök jól lehet vele csajozni a szupermarketban... mindíg mondtam Reninek, -ne ne fáradj, majd mi megyünk vásárolni... A másik: (mert Dia úgysem látja ) ne gondolkozz oldalkocsin, inkább gyerünk motorozni... már amúgy is kezdett frusztrálni, hogy csak mögöttem nem ül senki... ja nem.
komolyan: Atesz Dia vigyázzetok egymásra, nagyon örülök a hírnek, remélem látlak még pocakkal. Téged is Dia.
Mire jön a 2., addigra Laura is hadrendbe áll, ugyanis ő is szülésznő lesz. .
Engedjétek meg, hogy gratuláljak az új nagy felvarrós Klubtársaimnak, hordjátok büszkén az elődeitek keményen megküzdöttek a létrehozásáért, ti pedig becsülettel rászolgáltatok, hogy a hátatokon viseljétek.
Nem utolsó sorban most nektek gratulálok talán most varrjátok a mellényre a kis Patch-et. Emlékszem, mikor mi felvarrtuk, milyen büszke voltam, nem cseréltem volna senkivel... Hordjátok Ti is úgy, most már nem hagyjuk őrizetlen a szék támláján a mellényt.
És hordjátok mindíg, ha motorra ültök, ha csak boltba, vagy csak tankolni mentek... Ha koncertre kell menni, ha civil rendezvény van... Hadd lássák az emberek, hogy tartoztok valahová. Nem is akárhová. #DSKH
Ui. A fényképeket csak toljátok nyugodtan, legalább itt lássam, ha már élőben nem sikerült!!!! Mehet a fészre, jöhet ide...
Még egyszer nagy gratuláció mindenkinek.
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról! |
|
|