Ismerem , és néha használom , de ha a kezemre kerül utálom leszedni róla .
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Ha netán valakit érdekelne a Magyarság történelme, megjelent a Hihetetlen magazin "A Magyarság 20000 éves történelme" című kiadványa .Nagyon sok érdekes dolgot találni benne,ami tényleg hihetetlen!!Én most olvasgatom, de néha nagyon meglepődők!Én ajánlani tudom.
Szerkesztette: Vandor - 2012 október 06. 16:57:54
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Olvastam... Papp Lajos professzor évtizedek óta tart előadásokat erről... Csak hát a média tudjuk kik kezében van...
A DNS vizsgálatok meg magukért beszélnek oszt kész...
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
Egyébként én is csak ajánlani tudom... Elsőre lesznek fantasztikusnak ható gondolatok, de más népeknél csak azért nem tűnik annak mert már az iskolában tanultunk róla. Evvel meg van aki most találkozik először... Gallileiről mit is mondtak,mikor előállt az elméletével? És Darwinról?
Továbbá már csak nálunk tanítják az iskolában a Finnugor rokonságot... Ők már közel 20éve állást változtattak. A nyugat meg sosem gondolta így. (kivéve a Habsburg házat... ugyanis ők ültették el a köztudatban!!!)
„Ha egy nemzetet véglegesen le akarsz győzni, vagy teljesen meg akarsz semmisíteni, akkor rendkívül hatékony eszköznek bizonyul az, ha elveszed a múltját, az emlékeit, a temetőit… azaz elvágod a gyökereit.”
Hangsúlyozottan igaz ez ránk, magyarokra nézve. Napoleon kérdésére, hogy mit tegyen a magyarokkal, Talleyrand ezért válaszolta a következőket:
“Felség! Régi szokásuk a magyaroknak, hogy felnéznek nagyjaikra, és büszkék a múltjukra. Vedd el a nép múltját, és azt teszel velük, amit akarsz!”
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
Hölgyek-Urak!
Ajánlom szíves figyelmetekbe a Letöltések menüpontot.
Lesbat Dragtársunk újabb kiváló dokumentummal gazdagította ismeretbázisunkat.
Az Ő máját is tessék hízlalni egy kicsit...
Üdv:
Wolfati
XVS650 2004
Lajos!Szerintem is ez mind úgy igaz ahogyan leírtad!! Az a legnagyobb baj,hogy ezt sokan nem tudják,vagy nem akarják tudni.Na erről ennyit.
Szerkesztette: Vandor - 2012 október 07. 19:50:10
Yamaha XVS 1100 A
Ajajjjj. Hova jutunk...
Kíváncsi vagyok a filmre. Hamarosan látni is fogom.
A szakállat meghagyom Trejo bácsinak. Neki jobban áll!
Üdv:
Wolfati
XVS650 2004
Nagyon nehéz ma már munkát találni.Drukkolok Laca!
Yamaha XVS 1100 A
Mér én is eltettem,aksi a lakásban ilyen jó időben vágyakozva nézegetem .Lehet hogy Gyuri javaslata beválik.
Yamaha XVS 1100 A
Várom a holnapi napot.
Kicsit menni fogok biztosan.
Azután lehet szó arról, hogy felbakoljam a kicsikét.
Ez nem téliesítés, csak az alsó vázkeret alá teszek támaszt. Így nem terhelődik az oldaltámasz, illetve a gumik is kisebb súlyt kapnak. Aztán jöhet az átnézés.
Üdv:
Wolfati
XVS650 2004