Gyuri!Ez nagyon jóóóó !!!!!Mégegyszer Boldog Karácsonyt mindenkinek!!
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
HiiíínyeeE Gábor! Ez mekkora buli, nagyon irigykedem rád, zöld természet jó idő mi kell több egy jó gurigához. Mondjuk a motor hagy maga után kívánni valókat, tényleg milyen volt a Hondával gurulni? Nagyon tuti túra lehetett , gratulálok hozzá legalább motorozik valaki közöllünk!!!
Szerkesztette: Giorgio - 2012 december 26. 16:28:13
Gábor!
Fura volt látni, hogy ellenkező oldalon kell hajtani, de biztos megszokható. Be kell valljam irigyellek-na...
De jól van ez így. A lényeg, hogy adódott lehetőséged arra, hogy tekeregj motorral, ráadásul ideális körülmények között.
Majd mesélj! Kíváncsian várom az élményeidet!
Mellesleg Auckland-ben vajon van Dragstar-klub?
Mekkora lenne felvenni a kapcsolatot velük!
Üdv:
Wolfati
XVS650 2004
Gábor csak így tovább!Jó látni hogy motorozol , odakinn sem tudsz ellenállni egy jó gurulásnak.
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Nagyon jó!Tehát LEGYEN MÁR NYÁR.
Yamaha XVS 1100 A
Ezt a videnyót látva én is teljesen tűzbe jöttem, még egy kis kedveskedés a 650-es tábornak! YouTube Videó
YouTube Videó
Figyelem senki ne merje az itt látottakat otthon kipróbálni mert beláthatatlan következményei lehetnek!
Na megyek felgyújtom a piroskámat én is.
D R A G S T A R K L U B