Sziasztok.
23.-án kedden 1956 emlékére motoros felvonulás lesz a Gój motorosok szervezésében. Kellene találnunk egy külvárosi találkozási pontot, mert a Kongresszusi Központ parkolójában érkezési sorrendben lehet megállni. Javaslom az időt úgy kiszámolni, hogy 10 óra körül megérkezzünk.
Természetesen mindenféle párton kívüli menetről van szó,rendőri biztosítást kapunk.
Az útvonal részletei:
MI ÍGY EMLÉKEZÜNK 1956-ra
2012.10.23. XIII. Gój Motoros Egyesület felvonulása
az 1956-os szabadságharc emlékére
Gyülekezési helyszín és időpont: 2012. október 23. 10 órától; 10 óra 45 percig a XII. ker. Jagelló úton található
Kongresszusi Központ parkolója. Indulás innen 11 órakor.
Útvonal: Jagelló út; Bah csomópont; Hegyalja út; Erzsébet híd; Kossuth Lajos utca; Rákóczi út; Kerepes
i út; Albertirsai út; Jászberényi út; Maglódi út; Sírkert utca; érkezés a Nemzeti Pantheonba 11 óra 30 perckor.
Itt a motorosok rendezett formában a központi emlékhelyen
fejet hajtanak a központi emlékmű előtt,
és elhelyezik az emlékszalagot, 12 órakor.
12 óra 30 perckor elhagyjuk a Nemzeti Pantheont; Sírkert utca; Maglódi út; Sibrik Miklós utca; Vak Bottyán utca; Üllői út; Ferenc körút; Petőfi-híd; Irinyi József utca; Október 23. utca; Bocskai út; Kosztolányi Dezső tér; Bartók Béla út; Szent Gellért rakpart; Attila út; Krisztina körút; Széna tér,
itt egy percig megállunk, és motorjaink hangjával tisztelgünk; Margit kőrút; Bem tér - Árpád Fejedelem útja; Lajos utca; Pacsirtamező utca; Árpád-híd; Dózsa György út; Hősök terét
KÉTSZER MEGKERÜLVE; Andrássy út; József Attila utca; Pesti alsórakpart; Közraktár utca; Bakáts tér; Ferenc krt.; érkezés a Corvin közbe 13 óra 45.
A Gój Motoros felvonulást páros alakzatban, a duda használatát
megtiltva a tőlünk szokásos módon méltóságteljes
megemlékezéssel kívánunk ünnepelni október 23.-át,
politikai pártok rendezvényeit elkerülve.
A motoros vonulásunkhoz út közben csatlakozni nem lehet!!!
Motoros rendőri biztosítás lesz!
Minden motoros társunkat szívesen látunk,
akik betartják a csapatban való motorozás szabályait!
Szerkesztette: Diesel - 2012 október 20. 08:07:45
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
Szerintem az egyik lehetséges gyülekezőhely a Lurdy-ház parkolója. Onnan Mester utca-Petőfi híd-Karinty Frigyes út-Villányi út-Novotel szálló útvonalon 16-20perc alatt ott vagyunk a gyülekező helyen.
Szerintem.
Üdv:
Wolfati
XVS650 2004
Most este megszerkesztem az útvonalat, időpontokkal, legkésőbb reggelre fent lesz.
Úgy gondolom, az első találkahely a maglódi Auchan körforgó lesz, remélem oda érkezünk többen is!!!
Lajos Maglód
Sales Lurdy-ház
Aty Lurdy-ház
Laci Lurdy-ház
Jók leszünk!
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Ati tegyél mán fel lécciléccilécci google képet mindkét talipontról...kösszentyű
Valószínű jön Bosi is, de nem tudja hová.
Ahogy hazaérek meló után, keresek egy térképet.
A Lurdy- ház a Lágymányosi híd pesti oldalán található.
A Mester utca és a KönyvesKálmán körút sarkán. Íves épület.
Akkora a köd hogy az orrom hegyéig alig látni.Nem semmi.
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Itt Gyermelyen is nagy a tejföl.
8:30-kor terveztem az indulást. Ha addig nem javul, akkor...
De még csak szél sincs, hogy kimossa a ködöt.
Üdv:
Wolfati
XVS650 2004
Hazaértem.Van mit mesélnem a páromnak.Így kellene motorozni , vagy autóval menni hétköznap is , mint ma.
Yamaha XVS 1100 A
A fényképeket a Gój motorosok készítették. Van néhány ismerős....
Szerkesztette: Diesel - 2012 október 23. 20:25:56
Ilyen gyorsan lehetne átmenni a városon.
Yamaha XVS 1100 A
Sziasztok!
Szintén itthon. Visszajöttem a ködbe. Gyermely környéke igen sejtelmes volt így...
Jól telt a mai nap, de leginkább az volt a fontos, hogy újra együtt gurultunk. Szikrázó napsütésben ragyogtak a csillagok.
Üdv:
Wolfati
XVS650 2004
Lajos! Igen,jó lett volna meghallgatni,na majd legközelebb!!!Talán a youtubon láthatom.A képeken lehet őt látni.
Szerkesztette: Vandor - 2012 október 24. 19:07:58
Yamaha XVS 1100 A
Jő lett a felvétel . A youtubon tudtam megnézni.Elég sokan voltunk.
Yamaha XVS 1100 A