Szerencsétlen baleset következtében elhunyt Drexler Ferenc (Dexi) a Shadowners M.S.E. tagja, motoros barátunk temetése Augusztus 26-án kedden 14:15-kor lesz a Pesterzsébeti temetőben.
Természetesen a búcsúztatón mi is képviselnénk magunkat, ezért kérek minden kedves Drag Star Klub tagot, barátot, hogy aki szeretne részt venni ezen az eseményen és el is tud jönni az mielőbb jelezze itt az oldalunkon, mert vasárnapig le kell adnunk a létszámot a Shadowners felé.
Tudom az időzítés sokaknak nem megfelelő, de ehhez sajnos már csak mi tudunk alkalmazkodni, ezért kérek mindenkit még egyszer akinek van lehetősége eljönni és tiszteletét, együtt érzését nyilvánítani motoros barátunk családja felé az tegye meg!
Ezzel kimutatva a motoros társadalomunk empátiáját. Köszönöm!
Gyülekező aug.26 kedd 13.00-13.30 között a Bp. Soroksári út és a Határ út sarok OMV benzinkútnál!
Résztvevők:
-Gyuri?
-Lajos.
D R A G S T A R K L U B
-Gyuri?
-Lajos
-paje
-laci
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Nem tudom , hogy mindenkinek egyértelmű-e motorral megyünk,motoros ruhában. Holnap még beszélek. Indiánnal, hogy virágot vigyünk-e,de mindenképp egységesen cselekszünk. Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
Srácok nem kell virág, elég a jelenlét!
Én már ezt leegyeztettem Viktorral (Indián).
A koszorú szalag felirata úgy van megfestve, hogy ránk (motoros barátokra) is kitér!
Tehát elég a szolid fekete bőrruci, no meg a moci!
D R A G S T A R K L U B
ezúton szeretném a gyászoló család jóérzését tolmácsolni, hogy ilyen megható módon búcsúztattuk közös csapatunkkal utolsó útján barátunkat Dexit.
Érezték azt a szeretetet ami személyét övezte.
Többen jelezték hogy a "kékes" szalag túrán szeretnének ott lenni.
Meglepő volt számomra hogy a család több idősebb tagja is külön-külön elmondta hogy teljesen megváltozott az eddigi véleménye a motorosokról ( sajnálatos hogy ilyen alkalmak kellenek az ilyen felismerésekhez).
Üdv
Gyuri
... amenyországban biztos szebb, de a pokolban több az ismerős!...
XVS 1900A
Üdv mindenkinek!
Ezt itt egy elgondolkodtató beszámoló és megrázó video egy angliai motorbalesettel kapcsolatos kezdeményezésről. Érdemes rászánni 5 percet.