Sziasztok.
E túra sajnálatos apropóját mindenki ismeri, nem térek ki rá.
Ez egy vasárnapi menet lesz, Mészáros Imi(Gój motorosok) szervezésében. Én(mi) "csak" részt veszünk a túrán, ugyanúgy, mint tavaly.
A találkozó 8-órától van az M3 kivezető szakaszon lévő Shell kútnál. a linken bevezetőt írtak, de minden bizonnyal elírás történt,jelzem majd. De találkozhatunk elötte is valahol, hogy együtt érkezzünk,mert késöbb nincs lehetőség a sorban helyet cserélni.
Itt szeretném tisztelettel megkérni a kartársakat, hogy felvarrók nélkül érkezzünk, mert a mi csapatunk politikamentes, és ez maradjon is így. Ne mossanak össze minket se jobb se bal oldallal..... (remélem most megemeltétek a kalapotokat..)
A túra minden időben meg lesz tartva,kérlek jelezzétek itt részvételi szándékotokat.
Itt van minden infó, Ati kérlek tedd ki rendesen.
Lalikém én emelem a kalapom, de mindazok előtt is akik elfognak menni arra a megemlékezésre, nekem nagyon kevés esélyem van rá.
D R A G S T A R K L U B
Hát az idővel nem tudom mi lesz, egyik hazudós azt mondja lesz zuhi(jó nagy), másik nem mondja.... a harmadikat meg sem nézem...
Akkor ezért nincs itt az a nagy tolongás...
na sebaj akkor majd elmesélem ... ezt is... ja,ezt se...
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
Én sem tudok veled tartani.Esőmentes utat és vigyázz magadra!
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Wolfati tedd mán át a megfelelő helyre ezt a topicot léccilécci, most nézem hová raktam...
Szerkesztette: Diesel - 2012 október 06. 22:07:59
Miközben pakoltam össze a motort, meg a cuccokat a holnapi menetre, közben mindenféle fákat dobáltam a kazánba..... furcsa egy kettősség... Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
Igen Lajos,ráadásul nálunk most esik az eső.Vigyázz magadra!
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Na srácok 1/2 8ra haza is értem, még tettem egy kis kitérőt Pesten, Zsoltit is elkísérve. Km órára nézve kissé meglepődve, 586 km-t!!! bííírtam leolvasni... Azért a felkiáltó jel, mert egyáltalán nem érzem a fáradtságot. Sok mindent vittem, csak a fényképezőgépet hagytam otthon.... sebaj,próbálom pótolni máshonnan. (egyszercsak) Az idő tök jó volt végig, Pesten kaptunk kis permetet, de nem volt jelentős.
A megemlékezés a szokásos menetben zajlott, jövőre várnak minket akár klub szinten is. Mondtam ,erre kicsi az esély, mert mi """csak""" motorozunk, de átadom a vezetésnek... ((( hátha...)))
A program után két nagy bográcsban várt minket a babgulyás, melyet a polgármester úr jóvoltából fogyaszthattunk el. Miután elfogyasztottam , és elköszöntem a mintegy 70 motorostól, elindultam visszafelé, hiszen jelenésem volt egy kedves barátomnál, kinek társaságát sajnos az utóbbi időben nélkülöztük.
Igen jó volt a mai nap,kár hogy nem tudtam koccintani veletek, de Ördi... 2010-es almapálinkából ittam az egészségedre!!!
61 motorral 75 fővel emlékeztünk
Szögi Lajos tanár úrra Olaszliszkán
Régi motoros barátainkkal közösen emlékeztünk meg
a 2006 október 15-én meglincselt tanáremberre,
akit a helyi cigányok öltek meg a gyermekei szemeláttára!
Olaszliszka lakosságának és polgármesterének köszönjük
a szíves vendéglátást, valamint a BAZ megyei rendőrségnek,
hogy végre minimális létszámmal voltak jelen
a hatodik megemlékezésünkön. 1 percben megemlékeztünk mi is
a motoros rendőr Kenéz Imre r. hadnagyra, akit a héten ölt meg
bestiálisan egy osztrák narkós, aki autójával szándékosan elütötte.
Köszönöm még egyszer motoros barátainknak a részvételt!
Mészáros Imre
elnök, Gój Motoros Egyesület Budapest
30-9-41-61-81 http://www.facebo...amp;type=1Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!