1.nap Ind: Érd 05.00h
Autópályán Székesfehérvárig,majd a 8-as főúton Szentgotthárdnál elhagyva az országot Ilznél az A2-es autópályán Klagenfurtig(473km ~7 óra menetidő+pihenők 1 és fél óra)
Mindkét esetben autópályán 110 km-es sebességgel számoltam.
Klagenfurtnál lejövünk az autópályáról, alulról megkerüljük a Wörthersee-t, Maria Wörth-nél rövid séta a félszigeten lévő templomnál.
Innen 92 km(90perc)Obervellach, Lázár barátunk tárt karjai közt landolunk. Welcome drink, és vacsora, majd kiadós alvás... aha...
Tehát: 570km , ~ 9óra menetidő, kb:3,5óra pihenő+séta. költség: benzin 13.000.-ft(5.5l-es fogyasztással,és 420ft-os benyával) Kaja napközben: Eszel-iszol,(lehetőleg szendvics,időből kifolyólag tempós nagy harapásokkal) este vacsora by Lázár. Várható érkezés 17-18h. (ezen a térképen a Klagenfurt utáni állomások közül csak a végcél pontos, a többit csak nyomvonalnak tűztem ki.)
Csúcstámadás után tovább Zell Am See felé, laza séta, majd még egy panorámaút, ezuttal Felbertauern-en kerestül Lienzbe, remélem lesz időnk egy belvárosi sétára a csajok örömére...
Tehát: 261 km ~ 4 óra menetidő, Költség: benzin:6.000.-ft kaja napközben saját káresemény, Útdíj: Glockner: 28EUR, Felbertauern:10EUR, (vszínű hogy van kombi bérlet, az össz:32EUR) Várható érkezés 18h. Szpatty.
3.nap Reggelt. ind:9h
Reggeli, lóra, Villach felé el,majd át olaszba, Tarvisióban megállunk, Bovec , Trenta, Krajnska Gora(nemzeti park) érintésével irány vissza. Naná hogy a hegy túloldalán!
Ez a nap talán az előzőnél is szebb lesz.
Tehát: 292km, 5 óra menetidő. Költség: benzin: 7.000.-ft Várható érkezés 17.30h
4.nap Go Home!
Élünk még??? Indulás 5h-kor Reggeli még előző este... (csak vicceltem) Búcsúzunk Szállásadóinktól, majd elindulunk házoá.
Az útvonal akár más is lehet.
Tehát: 570km , ~ 9óra menetidő, kb:3,5óra pihenő. költség: benzin 13.000.-ft
Várható érkezés Érd magasságába: 17h.
Szállás: 23euro/ fő/éj reggelivel-vacsorával. Azaz: 21.000.-ft/fő/3éj
Benzinköltség:~40.000.-ft
Osztrák autópálya matrica 10 napos: 5euro
Útdíjak: 42euro
Tehát 4 nap-3 éjszaka reggeli-vacsorával, útiköltséggel kompletten: 1 fő 1 motor: 76.000ft
2 fő 1 motor: 97.000ft
Természetesen a napiközbeni elemózsiát nem számoltam bele, hiszen itthon eszel,de kb: napi 20euroval/fő kell számolni.
D R A G S T A R K L U B
Én favorizálnám az Aug. 10.-ei indulást, ez vasárnap. Előtte szombaton van idő rákészülni, reggel meg gyáááááá....
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!