Hali-gali jelentkezem, mi épségben haza értünk és köszönöm Atinak a túra vezetést, szervezést!
Viszont lenne egy kérdésem hozzád, ezzel a mondatoddal mire gondoltál?
Wolfati írta:
Remélhetőleg ez egy jó kezdés volt.
Szerkesztette: Giorgio - 2012 szeptember 15. 19:53:26
D R A G S T A R K L U B
Én is hazaértem.Nagyon szép útvonalat találtál ki Ati.Köszi szépen!!Megyek pihenni.
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Ati téged kevertelek Márkkal, Noémit meg le Móniztam úgyhogy veletek kapcsolatban nagyon toppon voltam.
A kövi talin már korrigálom a tévedéseimet, de addig is bocsesz!
D R A G S T A R K L U B
Megjöttem én is. Marhapöri pociban, työrötykével...Moci a fűnyíró mellett, reggel átteszem a nyerget...
Tényleg milyen volt a borfesztivál????
Atesz Király volt, élveztem a mai napot.
Anyósodnak egy csók a finom sütiért. Apósnak egy meleg kézfogás a szíves vendéglátásért.
De legközelebb a légkalapácsot nem kapod meg...
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
Sziasztok!
Még mielőtt elfajulna a dolog, kérlek titeket STOP!
Tisztában vagyok azzal, hogy nem mindenki lakik olyan helyen, hogy hasonló gurigát tervezzen. Nekem szerencsém van egy ilyen környezetben járkálni.
DE!
Jártatok már olyan helyen, ami nagyon tetszett nektek, és szívesen visszamennétek, illetve a csapatot is elvinnétek magatokkal oda.
Na ez lenne a lényeg. Üdv:
Wolfati
XVS650 2004
Más:
Kérném a fényképeket, csak folyvást-folyvást!
Egyenlőre csak Erika képei állnak rendelkezésemre, szeretném ha több is lenne.
Üdv:
Wolfati
XVS650 2004
Sziasztok!
Az első adag fénykép a szokott helyen (picasa webalbumok) megtalálható.
Köszönet értük Erikának, Vasutasferinek, Gyuriéknak.
Üdv:
Wolfati
XVS650 2004
Köszi a videót,nagyon jó.
"Nem attól vagy szabad, hogy azt csinálsz amit akarsz, hanem attól , hogy nem kell megtenned azt, amit nem akarsz!
Yamaha XVS 1100 A
Sziasztok!
Köszönöm, hogy jöttetek, jó volt együtt menni. Igaz csak a töredéke volt a 2012-es útvonalnak, de remélem bővelkedett látnivalóban.
Az útvonalunk:
Gyermely-Tarján-Vértestolna-Tardos-Agostyán-Tata-Turul-Tarján-Héreg-Bajna-Gyermely. 83Km.
Fotók a szokott helyen.
Szerkesztette: Wolfati - 2013 április 21. 19:34:43
Üdv:
Wolfati
XVS650 2004